Ben en başından beri salihtim. DEEEERMİŞİM, 😃😃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bir Haftadır Hastayım Test Yaptırdım Negatif Çıktı . Bu Öksürük Hapşırık Mahvetti Beni Bi Türlüde Geçmiyor
Geçmiş olsun bende kalıcı oldu geçen 2 hafta önce hasta olmuştum
Ben alıştım fakat toplum içinde olmuyor
-
Sinan ALLAH Razı Olsun Başkan. Hasta Hasta Gidiyorum İşe Raporda Alamıyorum Bir Sürü Corona Olan Var Çalıştığım Grupta. Rapor Alırsam Ekip Kapanacak Zaten Kapalı Ekipler Var Zora Girer Grup Amirim.
-
- Resmi Gönderi
Sigaraya zam geldi azalır biraz abi 🙂
-
Sigaraya zam geldi azalır biraz abi 🙂
Eren Zam Gelsede Vaz Geçmem Heleki Bizim Meslekte Çokkkkk Zor😅😅
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
dark and cold Valla Geçecek Gibi Durmuyor Burnum Yara Oldu Silmekten İnşallah Geçer Diyeyim
geçmiş olsun abi
-
geçmiş olsun abi
EmRhann Teşekkür Ederim 😊😉
-
Bir Haftadır Hastayım Test Yaptırdım Negatif Çıktı . Bu Öksürük Hapşırık Mahvetti Beni Bi Türlüde Geçmiyor
Geçmiş Olsun Abim
-
- Resmi Gönderi
gunaydin arkadaslar ne bu sessizlik
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
gunaydin arkadaslar ne bu sessizlik
Hayırlı sabahlar
Günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
-
Hayattan yılmış bitmiş yorgun gibiyim kafam Allah bulah deneme sınavına giricem bu kafayla 🤦😔
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ukrayna sınırında savaş provası! Rusya resmen başlattıRusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş geriliminin fitili bir kez daha ateşlendi. Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal etme girişimi olarak görülen, Belarus'ta...www.google.com -
- Resmi Gönderi
Hayattan yılmış bitmiş yorgun gibiyim kafam Allah bulah deneme sınavına giricem bu kafayla 🤦😔
Başarılar,az kendine gel,toparlan..Sen yaparsın,siz yaparsınız..
Sebepleri neyse az ötele ki zamanın senin olsun.Gereksiz yere kullanma
-