Çarşamba ne güzeldi ya…
Cephesel kar yağışını unutmuşum resmen, o kadar iyi geldiki o gün
dek en saglami wriscuttern. denizin icindesin ab li cephesel yagisi karasal bolgeler beklesin. -45 ile gelseydi neler olurdu bu 850 ile
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇarşamba ne güzeldi ya…
Cephesel kar yağışını unutmuşum resmen, o kadar iyi geldiki o gün
dek en saglami wriscuttern. denizin icindesin ab li cephesel yagisi karasal bolgeler beklesin. -45 ile gelseydi neler olurdu bu 850 ile
bu arada akşam ki maç içinde erteleme ve ya kar durumundan dolayı engel görmyorum maç rahat oynanır lokal ara ara hafif yağış gelse de etkilemez. Maç da malesef 2-1 galip biter ve eleniriz
5-0 ![]()
sistem bilinmezler ile dolu. karadeniz haric kuvvetli bir sekilde nereleri etkileyecegi benim icin hala muamma.
İç Anadolu ümidinizi kesmeyin. 36 saate işler değişiyor.
yeni haritalar gelecek 😉
Bu arada ben akşam kazdaglari kalkımda kar ı yakaladım. Kütleyi görünce çok acil cikktim telefonu unutmuşum. 500 mt üstü 5-10 cm
Şu Güney marmaraya bı el atmak lazım. Böle olmucak yoksa 😉
hallettim
Teşekkür ettim üstat özlettin kendini. Sen geldin benim işler yoğun bu sıra. Seni soru yağmuruna tutamadım 😎 sistem vakti kaçma sakın 🥳 çok işimiz var 😎😎😎
10dk ya güneş açacak bunlar hep moral..
Hocam Edremit körfezinde 48 saattir kesintisiz devam eden yağmur az önce durdu. Her yer göl buradan marmaraya bol bol nem yolluyoruz. Saygılar. 🥳
Benim kuşkum yokta 2021 i geçebilir mi abi ne dersin potansiyel var gibi
Yaşayıp gorucez. Herhangi bir sisteme kıyas edebileceğim bir sistem değil. Varsa deneyimi olanlar yazmistir. Lakin az buçuk tahmin edebiliyorum. Herhangi bir noktayi konumdan rakimdan bağımsız esaret altına alabilir. Susurluk olayı vardı hatırlarsınız. Otobüsler yarıya kadar kara gomulmustu. O tür aksiyonlar hiç alakasiz yerlerde bile oluşsa beni sasirtmaz. Takipteyim bakalim
Arkadaşlar maramara olarak sizin bir kuşkunuzmu vardi sistemden 🙂