surda bozuk bir milyon vardi cekmecede sabahtan beri onu ariyorum.
resmini cekip bi milyon bizim icin bozuk para mustafa abi deyip sozde sana gonderme edecektim. para yok kaybettim bi milyonu ![]()
![]()
![]()
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
selamlar arkadaslar iyi gunler herkeze...
-
gunaydinlar efendim...
-
nerde
nin savunma bakani (arda) ? ArdaAlper savunmamizi boslamayalim yazda geliyor hazir. 
samp-t icin gelismeler var cumhurbaskani recep tayyip erdogan bulusmasinda fransa ve ingiltere baskani ile cok olumlu gorusmeler yapildigini acikladi gecenlerde. bu cok cok cok cok onemli arkadaslar. bu projede teknoloji ve uretim ortakligi anlasmasi parametreleri var. dogudaki harekatlarimiz neticesinde (haksizliga ugradik )ustu kapali ambargolar ile askiya alinmisti.
samp-t icin bulabildigim en kaliteli icerik buHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar hayırlı günler
sanada gunaydin Sahutt
-
Hayırlı geceler
hayirli geceler omer ve tum
ailesi -
-
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. hayirli geceler herkeze
-
cok lak lak etim bu aksam ben calismaya geceyim. hayirli geceler arkadaslar.

-
Geçmiş olsun mehmet civan hocam, tez zamanda şifa inşaallah
saol abi yalniz ilacin recetesine baktim uyarici psodoefedrin varmis bende noluyo bu aksam bole diyorum kendi kendime
bazi bunyelere dokunurmus
kullanirken dikkat etmek lazim. ayaga kaldirmasi ve dekonjestan etki icin tylol hot tada bulurnurmus bilgi olarak burada kalsin. kullanilip sifa saglandiginda direk dolaba kaldirmak luzum gelir. -
bu arada arkadaslar saglam bir grip atlatiyorum. grip cok farkli haberiniz olsun. burnum 3 gundur hic bir sekilde durmadi surekli akti burnumun uclari yara oldu dip taraflari kanama yapiyor. aman ha covid gecti diye onlemleri es gecmeyin. bu aksam kendime gelmeye basladim yavas yavas. terler icerisinde yatiyordum gunlerdir. dikkat !!
ilac marka modeli ermeyi sevmem lakinj aklinizda biulunsun anti histaminik icerikli bazi ilaclar calisiyor sadece bende aferim sinus etki etti oda sadece ufak bir rahatlama. tabi doktor kontrolunde -
Bence yaz stresleri başladı ondan olabilir

onlardan bi tanesi begeni atan wriscuttern. dunmuydu onceki gunmuydu 9 ay nasil beklicez diye yazmisti
daha simdiden baslamis. 
sariyerde yikildi bu sene 15 gun karliydi en az
-
Bana uzak konular,emekli adamım yoksa ederdik yorum Mehmet

sen yaziyon abi aradada millette bir susukunluk var takip ederim cogu forumda elleri klavyeye gitmiyor. yilmislar bu sene kardan tifandan.... :bıktım:
-
Hayırlı akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. renkler sahane mustafa abi
-
yav arkadas sizde buldunuz deliyi yazdirin durun ses etmeyin begeni atin
ben ne ara yazmisim bu kadar seyi arada hic farketmiyorum 
okiyim dedim 4 kere okudum zor anladim. siz nasil anladiniz okuyanlar ben onu anlamadim