- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık abi çok güzel görseller.Daha önce birçok farklı göz yanılgılı görseller görmüştük ama o en sondaki çok farklı bişey.Evet 15 saniye bakınca boşlukta kumral orta yaşlarda bi kadın beliriyor çok kısa süreliğine.Rus ressamın resmide bayağı ilginç.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık abi çok güzel görseller.Daha önce birçok farklı göz yanılgılı görseller görmüştük ama o en sondaki çok farklı bişey.Evet 15 saniye bakınca boşlukta kumral orta yaşlarda bi kadın beliriyor çok kısa süreliğine.Rus ressamın resmide bayağı ilginç.
meral akseneri andiriyor benim gordugum
ciddiyim saka yapmiyorum ona benziyor... -
- Resmi Gönderi
Boşlukta renkli halde olarak görülenin farklı versiyonu hemen hemen aynı , şöyle bir yol izleniyor Oğuzhan
O resme gözler kırpmadan burun ucuna bakılacak 25-30 Saniye ve gözünü kırptiktan sonra tavana bakılacak,tabavda renkli halde bayan resmi görülecektir.
Yine aynı yolla sonunda gözler kapalı olacak ve hafifçe aralar gibi yapılacak yine o renkli halde görülüyor.
Not
Anne,baba veya kendi resminizi negatif hale döndürün yine bu belli belirsiz görselinizi renkli halde görürsünüz.
Ben denedim kendim oluyor,hemde sakal bıyık belli olmayan siyah beyaz,silik resim adeta canlı ve renkli halde görülebiliyor.
-
- Resmi Gönderi
Boşlukta renkli halde olarak görülenin farklı versiyonu hemen hemen aynı , şöyle bir yol izleniyor Oğuzhan
O resme gözler kırpmadan burun ucuna bakılacak 25-30 Saniye ve gözünü kırptiktan sonra tavana bakılacak,tabavda renkli halde bayan resmi görülecektir.
Yine aynı yolla sonunda gözler kapalı olacak ve hafifçe aralar gibi yapılacak yine o renkli halde görülüyor.
Not
Anne,baba veya kendi resminizi negatif hale döndürün yine bu belli belirsiz görselinizi renkli halde görürsünüz.
Ben denedim kendim oluyor,hemde sakal bıyık belli olmayan siyah beyaz,silik resim adeta canlı ve renkli halde görülebiliyor.
evet abi cok garip ben bastan goz yanilmasi gibi dusundum lakin aralikli bakiyorum donup donup hep ayni kisiyi goruyorum
-
Not
abi madem sen denedin aynisi oldu diyorsun yani yukarda attığın negatif resimle boşlukta gördüğümüz kadın ayni kişimi?
-
- Resmi Gönderi
abi madem sen denedin aynisi oldu diyorsun yani yukarda attığın negatif resimle boşlukta gördüğümüz kadın ayni kişimi?
Aynen
Kendi resmimi denedim
Tavanda ben,kapa gözü yarı aç ben,beyaz ,açık renk duvarda ben
Bak atayım da gör beni .
Ne gördün o..Sakal bıyık belli değil ama zihin gözün odaklandığı görseli tamamlıyor sanırım
Az zaman ver yeniden yapem bir resim negatif.
5 dakka müsade
-
- Resmi Gönderi
Aha ben
Biraz değişik ettik sanırım ama buda oldu.Gormek mümkün
tamamda nere bakacayık negatif resme baktıktan sonra? Boşluğu niye vermedin abi?
-
- Resmi Gönderi
tamamda nere bakacayık negatif resme baktıktan sonra? Boşluğu niye vermedin abi?
Gerek yok
Resme bak yine odak halde ,biraz 25-30 saniye diyelim,sonra evdeysen kırp gözünü tavana bak ,yada kapat gözünü az hafif arala yani açar gibi yap sadece
-
- Resmi Gönderi
Dediğini de edelim bakalım ben böyle bakmadım ama görünecektir.Atayim bende deneme edeyim
- Resmi Gönderi
Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran
-
Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran
abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin. O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var
-