Ne olacak bizim halimiz ya
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
21ine kadar İskenderundayim finallerim var umarım 21inden sonra da kar olur yoksa göremem İskenderun'da zor :D
-
19 çıktısı izlemeye doyulmaz
Ben anlamıyorum modellerden canlı anlatım yok mu? :D
-
İnşallah bekliyoruz. Güncellemeyi bekliyoruz habersiz bırakma bizi.
-
Gelecek haftaki sistem şu an göründüğü gibi gelsin. Veya incelediğim haliyle gelsin. Hatay ve Maraş daha önce almadığı şekilde örtü alır. Buna Osmaniye'yi de eklerim
Hangi tarihlerden bahsediyorsun?
-
Kahramanmaraş çok güzel kar alacak. Salı'dan itibaren. 1 hafta boyunca Kahramanmaraş ve Hatay'ı uzun soluklu bir süreç bekliyor. Maraş rahat bir şekilde kar alacaktır. Hatay'da radar takip edeceğiz. Havada kar olacak. Ne kadar ne sıklıkta bilemiyoruz.. Gelecek hafta için kar vermeyen senaryo yok ne Hatay'a ne Maraş'a
Örtü olur mu acaba Hatay'da?
-
Sahutt hocam heyecanla bekliyoruz bizi habersiz bırakma.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2012?
-4 girdi 850de. Yağışı kar olarak verdi. O yağış kar olarak düşsün merkeze. MGM 20 cm'lik rekorumuzu tazelemek zorunda kalır 😎
Hadi inşallah
-
MGM Hatay için kky ikonunu yağmura çevirmiş.
-
Sonraki hafta örtülü kar beklentiniz var mı ? Sahutt
-
Hatay için heyecanla beklemedeyiz inşallah kar yağar da özlemimizi gideririz.
-
yasarbahadirr sistem güneydoğu efsanesi olmaya doğru gidiyor
Maraş güzel bir şekilde alacak nasibini.
Hatay...
Sınırdayız lafını söylemekten nefret ediyorum. Ama sıcaklık yine çok sınırda. ECMWF ortalamaları 10 cm kar verirken,modeller sıcaklığı yine sınırda tutuyor. Kesin mi? Değil. Takipteyiz. Gece gündüz takipteyim. Olacak inşallah. Ama beklentimizi minimalize tutalım Hatay'lı hemşehrilerim
Hatay hep sınırda zaten
-
Öğle güncellemesi Hatay'a 20 cm kar öngörmüş gelecek hafta için. Beni asıl heyecanlandıran sistem diye bahsettiğim sistem, işte şu birkaç güncellemedir 20 30 cm verdiği 19 20 si. Heyecanla takipteyiz bakalım...
Sonunda heyecanlandıran bir sistem beklemedeyiz.
-
okan331 Hatay için kar zor görünüyor. Yağış gayet güzel. Fakat yeterince soğuk girişi dahi olmuyor. Kar için soğuk yeterli olduğunda zaten yağış bitmiş oluyor. Yağış durumunu takip ederiz. Ama zor görünüyor.
Ocakta bekleriz ne yapalım 😃
-
Hatay için kar yağışını bekliyoruz inşallah.