Gece güncellemesinde de burada olurum. Bakarım
Bende burdayım hocam mutlu uyuruz İnşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece güncellemesinde de burada olurum. Bakarım
Bende burdayım hocam mutlu uyuruz İnşallah
Kahramanmaraş çok güzel kar alacak. Salı'dan itibaren. 1 hafta boyunca Kahramanmaraş ve Hatay'ı uzun soluklu bir süreç bekliyor. Maraş rahat bir şekilde kar alacaktır. Hatay'da radar takip edeceğiz. Havada kar olacak. Ne kadar ne sıklıkta bilemiyoruz.. Gelecek hafta için kar vermeyen senaryo yok ne Hatay'a ne Maraş'a
Örtü olur mu acaba Hatay'da?
Örtü olur mu acaba Hatay'da?
Gelecek haftaki sistem şu an göründüğü gibi gelsin. Veya incelediğim haliyle gelsin. Hatay ve Maraş daha önce almadığı şekilde örtü alır. Buna Osmaniye'yi de eklerim
Gelecek haftaki sistem şu an göründüğü gibi gelsin. Veya incelediğim haliyle gelsin. Hatay ve Maraş daha önce almadığı şekilde örtü alır. Buna Osmaniye'yi de eklerim
Hangi tarihlerden bahsediyorsun?
Hangi tarihlerden bahsediyorsun?
Önümüzdeki hafta sonundan
İnşallah bekliyoruz. Güncellemeyi bekliyoruz habersiz bırakma bizi.
Isparta için durumlar nasıl peki bu kış hala tatmin edici kar yağışı alamadık :((
Isparta için durumlar nasıl peki bu kış hala tatmin edici kar yağışı alamadık :((
Güncelleme sonrası genel yazarım hocam 🙌🏻
19 çıktısı izlemeye doyulmaz
19 çıktısı izlemeye doyulmaz
Ben anlamıyorum modellerden canlı anlatım yok mu? :D
Ben anlamıyorum modellerden canlı anlatım yok mu? :D
Güncelleme bitsin şahut hoca anlatır
bu gece bende uyumuyorum hocalarim incelicem bütün analizleri
sahut hocam güncelleme olduysa lütfen bizi bilgilendir
GFS olacağını düşünmediğim uç bir senaryo sunuyor uzun vade için. Kısa vadede tüm bölgeye kar veriyor ama. Hatay ve Kahramanmaraş'ta 18 19 una örtülü kar verdi. Keza bölgenin iç kesimleri de Salı günü gelecek yağışı direk kar olarak alacaktır. Hatay için sıcaklığın uygun olduğu bir kısa vade güncellemesi oluyor. Uzun vadeye sabah değişeceği için bakmayacağım çok.
Salı günü gelem yağış Hatay için kar mı olucak yani doğru anladım demi 🤩🥳