kıyılara yok demişsin, bende demişim ki kıyılara yoksa içerlere var bunun neresinden anlaşılamamazlık var bende bunu anlamadım
ercie67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlaşılamıyorum ya da anlamak istemiyorsun herhalde . Kıyı dediğinin rakımı 0-200 metre arası olur. İstanbul'da gökyüzüne bakarsın yüksekte uçuşan kar tanelerini görürsün. Ben de o zaman 400 rakımlı Aydos Tepesi'ne çıkayım kar yağıyor diye sevineyim. Kıyılara kar diyorum adı üstünde, kıyılara.
8 km içerde ulutan diye bir baraj var bizim sanırım onunda etkisi var sıcaklık merkezde 5 veya 6 dereceleri gördü mü o barajın ötesine düşüyor kar yağışı (oraya çıktım mı 4 derece sıcaklık farkı oluyor ve yaklaşık 200 metre rakımı bahsettiğim o yerlerin) hatta geçen hafta sonu gittim ocak ayında yağan kar hala daha duruyor yol kenarlarında
-
kıyılara yoksa zonguldakta 8 km içeriye her zaman yağıyor sıkıntı yok
-
buzlar sarksın artık
-
ecmwf cılız bir sistem soktu 28 ocakta ama gfs pek oralı değil...
-
Şunun şurasında kaldı 8 ay.. sıkalım dişimizi...
-
sibiryali ile sinan hocanın dedikleri sizi beklentiye sokmasın mı demek istiyorsunuz?
-
https://earth.nullschool.net/#current/wind/…c=29.053,44.421 mouse istediğiniz yere getirerek rüzgarın anlık kuvvetini görebilirsiniz
-
Allah bağışlasın vatana millete hayırlı evlatlardan eylesin
-
Bekledigim deeken Tahmin degil yanlış anlaşılmasın temennim sadece.. (mesaji silemedim bi an bi onceki mesajimda bekledigim yazdigimi sanarak bu mesaji yazdim. Diledigim demisim zaten.. Bu mesaji isterseniz silebilirsiniz)
-
20 sinden sonra gelmesini dilediğim sistem için konu açmışsın hadi inşallah...
-
2016 kışı...baba evi... kendim rakımı 10 olan yerdeyim kar yağacağını duyduğumda arabamın çıktığı yere kadar çıkıyor (zincir bağlamasını beceremiyorum ) alıyorum bizimkileri sırtıma yürüyerek çıkıyorum doğduğum kayabaşına..tamam tamam daha foto atmıyorum bugünlük tabi -
Benim kayak merkezim Kayabaşı Zonguldak doğup büyüdüğüm yer
-
Oğullarımın oldu fotolarda barajdan 2-3 kilometre içerde yer alan kent ormanı mevkisi... (maaşallah subhanallah)
-