kıyılara yok demişsin, bende demişim ki kıyılara yoksa içerlere var bunun neresinden anlaşılamamazlık var bende bunu anlamadım
ercie67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlaşılamıyorum ya da anlamak istemiyorsun herhalde
. Kıyı dediğinin rakımı 0-200 metre arası olur. İstanbul'da gökyüzüne bakarsın yüksekte uçuşan kar tanelerini görürsün. Ben de o zaman 400 rakımlı Aydos Tepesi'ne çıkayım kar yağıyor diye sevineyim. Kıyılara kar diyorum adı üstünde, kıyılara.
8 km içerde ulutan diye bir baraj var bizim sanırım onunda etkisi var sıcaklık merkezde 5 veya 6 dereceleri gördü mü o barajın ötesine düşüyor kar yağışı (oraya çıktım mı 4 derece sıcaklık farkı oluyor ve yaklaşık 200 metre rakımı bahsettiğim o yerlerin) hatta geçen hafta sonu gittim ocak ayında yağan kar hala daha duruyor yol kenarlarında
-
kıyılara yoksa zonguldakta 8 km içeriye her zaman yağıyor sıkıntı yok
-
buzlar sarksın artık
-
ecmwf cılız bir sistem soktu 28 ocakta ama gfs pek oralı değil...
-
Şunun şurasında kaldı 8 ay.. sıkalım dişimizi...
-
sibiryali ile sinan hocanın dedikleri sizi beklentiye sokmasın mı demek istiyorsunuz?
-
https://earth.nullschool.net/#current/wind/…c=29.053,44.421 mouse istediğiniz yere getirerek rüzgarın anlık kuvvetini görebilirsiniz
-
Allah bağışlasın vatana millete hayırlı evlatlardan eylesin
-
Bekledigim deeken Tahmin degil yanlış anlaşılmasın temennim sadece..
(mesaji silemedim bi an bi onceki mesajimda bekledigim yazdigimi sanarak bu mesaji yazdim. Diledigim demisim zaten.. Bu mesaji isterseniz silebilirsiniz)
-
20 sinden sonra gelmesini dilediğim sistem için konu açmışsın hadi inşallah...
-
2016 kışı...baba evi... kendim rakımı 10 olan yerdeyim kar yağacağını duyduğumda arabamın çıktığı yere kadar çıkıyor (zincir bağlamasını beceremiyorum) alıyorum bizimkileri sırtıma yürüyerek çıkıyorum doğduğum kayabaşına..tamam tamam daha foto atmıyorum bugünlük tabi
-
Benim kayak merkezim Kayabaşı Zonguldak doğup büyüdüğüm yer
-
Oğullarımın oldu fotolarda barajdan 2-3 kilometre içerde yer alan kent ormanı mevkisi... (maaşallah subhanallah)
-