- Resmi Gönderi
2. Karlı sistem ne zaman abilerim
Karadeniz bölgesi adına sorarsan şayet ; Aralık ayının ilk hafta nın son demlerine doğru bir sinyal var kardeşim detayları veririz ilerde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2. Karlı sistem ne zaman abilerim
Karadeniz bölgesi adına sorarsan şayet ; Aralık ayının ilk hafta nın son demlerine doğru bir sinyal var kardeşim detayları veririz ilerde
foto sırasına göre 13:40 ila 14:18 saatleri arasında Zonguldakta havanın durumu...
@ercie67 teşekkürler kardeşim.. böyle resimleri ve videoları senden bekliyoruz.
Anı yakalamak bu olsa gerek :thumbup:
bu sistem keşke biraz daha kuvvetli gelseydi d.karadenize sahil bile(espiye-tirebolu) taraflarında görsellik ya da 5cm filan saf kar alabilriidk..nasip değilmiş bi daha ki sefere inş...
Çok geç kalmaz dimi???modellere grafiklere bakaraktan
bu sistem keşke biraz daha kuvvetli gelseydi d.karadenize sahil bile(espiye-tirebolu) taraflarında görsellik ya da 5cm filan saf kar alabilriidk..nasip değilmiş bi daha ki sefere inş...
Çok geç kalmaz dimi???modellere grafiklere bakaraktan
15-16 Aralık'tan sonra artık Karadeniz de istediği sistemleri alacaktır kardeşim bu biraz hızlı ve öfkeli bir sistem, kısa tarihlerde gelip
Geçer bir sistem asıl sistemler Karadeniz adına ilerleyen zamanlarda olacaktır. Takipte kalın bizi
Yazarlarımızı takipten ayrılmayalım
200 rakım üstü yerler kar görebilecekmi?
200 rakım üstü yerler kar görebilecekmi?
Görür.
bir örtü yaparmı olduğum yere 250 rakımlı
Görsellik Açısından Yapabilir Tam Mevkinizi Bilmiyorum Belkii Havada da Görebilirsin.
bir örtü yaparmı olduğum yere 250 rakımlı
İlçenizi söyleyebilir misiniz?
Buradan inceleyebilirsiniz.
@Sistemci5534
Koordinatı
Enlem: 40.846°
Boylam: 38.315°
Rakım: 240 metre
Giresun Burhaniye köyü
@Sametgdkhd için @Can
En ufak detayına kadar hesaplanmış meteogramına da bakabilirsiniz. Kar yağacak evet fakat ne kadar örtü olur bilemeyiz..
Abi ben bu tür şeylerden bir şey anlamıyorum.