Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum idda bu yönde
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu oyun bir başka ya
-
Önümüzdeki günlerde ülke geneli 30 derece üstüne çıkacak gibi.
ardından sert bir düşüş
-
Yerguney abim bu senede gugul varmı acaba 🤣😊
Gorunmuyorsun abi sağlın sıhhatın yerindedir inş
Bu sene benden 🤔😎
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kalsın burda 😊✨ polar vortexin ilerleyişi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Grönland çok sıcak bir Eylül ayı geçiriyor Fillandiya ve Batı Rusya ise normalden soğuk
-
gunaydin arkadaslar.
Günaydın abi dm bakarmisin müsait olduğun bir vakit
-
Kış tahmini gelmicek mi
henüz erken kasım aynında gelir net bir tahmin
-
dogru dedin open source aktivistiyim
mehmet abi vaktin varsa özelden biraz senin kafanı yorayım diyorum :D bir kaç sorum olacak yazılım konusunda
-
linux kullaniyorum ben zaten diger isletim sistemleri gelmez bana
Açık kaynak diyorsun yani
-
Hasan61 benimde laptop conta yakti napicaz ya ben huawei 16s bakiyorum ne dersin ?
abi benim tanıdığım bir yazılım öğretmeni kullanıyor iş açısından gayet güzel macbook kadar olmasda onun gibi hoş ele oturur naif bir görüntüsü var fakat tek sevmediğim özelliği kendi işletim sistemi ile geliyor isterse macbook gibi windowsa çevirebilirsin ama 11 yapma :D eksiği var çok 11in benim pc de gelsin 10 yapıcam
-
gece gece iyi gelirHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Vallah aynı diğer kargoların prosedürü vardır onda da abim.
Gelir yine evine Hasan
Transfer süreci Trabzon a kadar olan süreç,yolda yada yola çıkmış demektir
abi ptt bi kaç haftaya bekletiyor dağıtıma çıkmak için gidip şubeden alıcam çok sağol yazdığın için
-
Sezonun ilk etkili soğuk hava dalgası yolda.
Haberlerde yeni haftaya balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ile birlikte giriş yapıyoruz özlenmişti