Hatay merkez bu sezon 25 cm alıp rekor kıracak....
Hayallerimiz dünyadan büyük...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatay merkez bu sezon 25 cm alıp rekor kıracak....
Hayallerimiz dünyadan büyük...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tarih 11.04.2021
Kötü başlayan kış ben daha bitmedim diyor. ?
Baya iyi tutmuş bu sene çoğu zaman sadece en tepe noktalarda azıcık kalıyordu sabaha bunun gibi 1 tane daha hatırlıyorum bu sene
Taktik maktik yok. Bam bam bam
Bu günlerde dağlarımızı bembeyaz görmek hepimizi mutlu eder ama. En azından dağlara yağdı. Ve yağış durumunda da devam edecek.
Aralık ocak gibi bir haber çıkmıştı karşıma amanoslara nisanda kar yağdı diye 2020 den bahsediyorum nasıl olur demiştim bu sene en azından bunu yaşadım gördüm gelecek sene Karadenizden girip hataya -7 -8 getiren bir sistem olması dileğiyle hoşçakalın bu senelik
Yani hiç bir şey beklemiyorum zaten
Peki gfs nin akşam kky vermesi gerçekten kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum
Şu yağış süresi beni bitiriyor ya 1 gün daha uzun olsa ne olurdu yani mgm maraşa yağışın son 3 saati kar vermiş mesela
Sahutt Baran_4856 sizin haliniz daha kötü ben enazından geçen sene efsane gördüm
Adanalılar dışında kimsenin bize laf söylemeye hakkı yok :D:D
Sende yağdı. Burada birkaç kere öpücük attı sadece. Şöyle uzaktan selam çaktı gitti. Yağmadı ama ?
Gerçekten ya biz napalım
Birde buzul çağı denince aklınıza gelen nedir merak ediyorum
Benim aklima gelen 10 ila 15 derece arasında bir sıcaklık düşüşü ama bir bilgim olmadığını da belirtmek isterim
Seneye El NiNo mu olacak yoksa La nina devam edecek mi , bunların yanı sıra 3 milyon dolarlık bir proje varmış teoriler çok
El Nino La Nina bunlar ne demek biraz açıklayabilir misiniz internetten baktım tam anlayamadım
Merhabalar, bu kışın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Son 3-4 aydır karşıma çıkan mini buzul çağı haberleri beni meraklandırmaya başladı. Çoğu site bunu yalanlarken bazıları da arkasında durmaya devam ediyor. Biliyorsunuz bir profesörde İstanbul Boğazı donacak demişti. Tabi o kadar soğuk beklemek zor ama yinede mini buzul çağı diyebileceğimiz bir soğuk olacak mı gelecek sene, nasıl olacak ya da tamamen bir yalandan mı ibaret bilgisi olan kişilerin yorumlamalarını bekliyorum.
Sevgili dostum. Burada kimse zaten kendini kandırmıyor. En ufak ihtimali bile takip etmedik mi hep? Ben zaten hafta sonu bir kayak merkezine gideceğim . Ancak şehir merkezine yağmasını o kadar çok istiyorum ki. %1 ihtimal varsa dahi bunu takip ediyoruz sizinle birlikte.
Evet haklısınız. Geçen seferki sistem gelme ihtimali o kadar vardı gelmedi. Bu sistemde neden tam tersi olmasın
Yinede takibe devam