Sahutt hocam çok zor değil mi
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
GFS akşam çıktısı bir işaret verirse bize inşallah
-
Dolu yağdı ?
-
GFS akşam çıktısı bir işaret verirse bize inşallah
Kötü geçen zamanın üstüne verse ne seviniriz be
-
Çok zor çok çok zor imkansıza yakın ama neden olmasın yarım saat yağsa ne kadar mutlu olacağımı hayal edemiyorum
-
Maraş ve Antep için ihtimaller var bize yok
-
Çok zor çok çok zor imkansıza yakın ama neden olmasın yarım saat yağsa ne kadar mutlu olacağımı hayal edemiyorum
Yarım saat boyunca deli danalar gibi otururum ben karın altında cidden
-
Yarım saat boyunca deli danalar gibi otururum ben karın altında cidden
Gelecek sene inşallah
-
- Resmi Gönderi
Maraş ve Antep için ihtimaller var bize yok
Meteoroloji dalında yarım saat sonrası için bile sürpriz olabilir. Atmosfer bu. Belli mi olur? ?
-
Meteoroloji dalında yarım saat sonrası için bile sürpriz olabilir. Atmosfer bu. Belli mi olur? ?
Yani her zaman ihtimal olduğunu biliyorum bende çok istiyorum ama bence kendimizi çok kandırmayalım
-
Yinede takibe devam
-
- Resmi Gönderi
Yani her zaman ihtimal olduğunu biliyorum bende çok istiyorum ama bence kendimizi çok kandırmayalım
Sevgili dostum. Burada kimse zaten kendini kandırmıyor. En ufak ihtimali bile takip etmedik mi hep? Ben zaten hafta sonu bir kayak merkezine gideceğim . Ancak şehir merkezine yağmasını o kadar çok istiyorum ki. %1 ihtimal varsa dahi bunu takip ediyoruz sizinle birlikte.
-
Sevgili dostum. Burada kimse zaten kendini kandırmıyor. En ufak ihtimali bile takip etmedik mi hep? Ben zaten hafta sonu bir kayak merkezine gideceğim . Ancak şehir merkezine yağmasını o kadar çok istiyorum ki. %1 ihtimal varsa dahi bunu takip ediyoruz sizinle birlikte.
Evet haklısınız. Geçen seferki sistem gelme ihtimali o kadar vardı gelmedi. Bu sistemde neden tam tersi olmasın
-
- Resmi Gönderi
Şimdi karı falan bırakın. 2 saatte 4 kere dolu geçişi oldu?
-
Şimdi karı falan bırakın. 2 saatte 4 kere dolu geçişi oldu?
İlk oluyor ilk.d
-