fenerbahçe ve uğur mu güldürmeyin lütfen
bende burda olacağım.
fenerbahçem uğrulu gelir belki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturfenerbahçe ve uğur mu güldürmeyin lütfen
bende burda olacağım.
fenerbahçem uğrulu gelir belki
İnşallah bu senede 17şubat veya 22 şubat da yağar şubat sonu sistemide varmiş birde onu tam bilmiyorum ne kadar kuvvetli
Ben normal bir kişiyim bilimsel olarak bir şey bilmem alçak basınçmış sistemlerin tam yorumlanması bunları yapamam.
Sadece 2012 den beri böyle güzel butün gün yağan güzel örtü bırakan bir yağış olmadığını söyleye çalıştım ama sanırım yanlış yapmışım.
Evimin önüne yağmadığı için yanlış değerlendirmişim.
İyi günler. Hatay için takipteyim.
Bir derdim yok hataya her yıl kar yağıyor dediniz gülme krizine girdim sadece
Evet de 2012 gibi bir kar olmadığı sürece tam tatmin olmayacağım
Şimdilik razıyız tabii
Akdeniz kıyılarına örtü olması için suyun donma sıcaklığının 10 derece olması lazım bu nasıl bir kaderdir arkadaş
Değersiz vakit yoktur. Vakit nakittir. Bundan sonra da zaten sadece sistemin girecegi günden 1 2 gun önce bakmaya baslarim. 200h lı saatlere bakmayı artik hiç mantıklı bulmuyorum. Tabiki de bu sadece benim fikrim.
Abi kadın doğru sölüyor
Hatay için son durum nedir iyi gelişmeler var mı
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
beklemedeyim merak ediyoruz
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
sonuç olarak son verilere göre yağacağını düşünüyor musunuz
gelişmeler iyi mi kötü mü
İnşallah atabilmişimdir
Foto atma şansın varmı
inşallah atabilmişimdir siteyi tam bilmiyorum da
bu arada bu tahminler çok uçuk geldi bana yani hatayda tarihte böyle bir soğuk olmamıştır herhalde
şu anda ventusky sitesinden gem sistemine baktım yağış yok fakat sıcaklıklar gece -10 gündüz 2 derece ne düşünüyorsunuz bilgili ve tecrübeli olduğunuz için soruyorum
gfs gece güncellemesi geldi mi yoksa bekliyor muyuz
atabilirseniz çok iyi ama sizin olmadığı için taibkide bir şey diyemem bilgilendiriseniz çok mutlu olurum