Gem çok iyi veriyor bakalam
Aynen gem mükemmel çıkmış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGem çok iyi veriyor bakalam
Aynen gem mükemmel çıkmış
haritayı atabilirmisin pek net gözükmüyor
Bu GEM sisteminin tablosu hangi site öğrenebilir miyim
haritayı atabilirmisin pek net gözükmüyor
Ecoda kötü çıktı hadi bakalım
ecm guzel çıkmadı
0.8 cm vermiş. Alay eder gibi. Ben hala ümitliyim ama da. İşte en aza indirelim
Hep böyle olmuyor mu uzun vade muqemmel son günler çöp
Havada görsek razıyım zaten bu seneden sonra tahmin yapmam
Sahut, senin yasin da küçükmüş beklediğime göre. Sen de bizim gibi kar haritalarına ve modellere bakıp az buçuk yorum çıkarmaya çalışıyorsun buyuk ihtimal. Hoca dememe gerek kalmadı sanırım .sorun teşkil etmez heralde bu senin açından?
daha iki gün önce 30cm örtü gösteriyor bir anda 0 a çekiyor nasıl işler bunlar
daha iki gün önce 30cm örtü gösteriyor bir anda 0 a çekiyor nasıl işler bunlar
Son gun bile değişiyor. Sistemden bi gün once gelip bakacaksın aga sadece benim anladığım bu.
zaten bu hatayım ne zaman soğuyacak anlamıyorum gündüz sıcaklıklarını ne zaman 5 derece ve altında göreceğiz
HİÇ
Sahut, senin yasin da küçükmüş beklediğime göre. Sen de bizim gibi kar haritalarına ve modellere bakıp az buçuk yorum çıkarmaya çalışıyorsun buyuk ihtimal. Hoca dememe gerek kalmadı sanırım .sorun teşkil etmez heralde bu senin açından?
Nasıl uygun görürseniz öyle söylersiniz. Ben kimseye bana hocam de diyemem. Ancak yaş benim için önemli değildir. Bana bir şey öğreten kim olursa olsun ben ona hocam diyebilirim. Benim sizden ekstra bir farkım yok. Yaklaşık 3 aydır buradayım. Bu sayfada kimi zaman uzun uzun detaylı tahminler yaptım. Ya 1 ya 2 kişi vardı burada. Onları da ne kadar memnun edebildim bilemiyorum. Tek kar haritasından veya tek modelden çıkarım yapılmayacağını her güncelleme sonrası anlatmaya çalıştım aslında. Ama bir fark vardı. Güncelleme nasıl çıktı burada onu yorumladık çoğu zaman birlikte. Hiçbir tahminimde tek bir kaynağa veya modele bağlı kalmadım. Kalmam da zaten. Ama bazı tahminlerde bölge kar açısından şanssız olduğu için beğeni bile atmaya gerek duymayanlar oldu. Oysa önümüzdeki sene sınav senem. Ve elimden geldiği kadar burada hem sizlere hem de merakı olan herkese yardımcı olmaya çalıştım. Ders çalışmaktan kısıp buraya, sizlere vakit ayırdım. Bu beni mutlu ediyor. Ve gelecek sene de Allah izin verir de yaşarsam buna devam edeceğim. Sınav vs illaki vakit ayıracağım.
Bana istediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz. Bu size kalmış bir durum. Beni üzmez bu merak etmeyin. Ben zaten burada kimseye bana böyle diyin demem. Bu benim haddime değil.
İyi akşamlar dilerim
zaten bu hatayım ne zaman soğuyacak anlamıyorum gündüz sıcaklıklarını ne zaman 5 derece ve altında göreceğiz
HİÇ
Gelecek hafta soğuyacağız. Ancak yağışın sonuna doğru...