modeller çok dönuyor zaten çok kesin konusuyorsunuz mesala kıyılara kar yağmaz derdi herkes yağdı hem de iyi yağdı çok kesin konuşmaya gerek yok
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
hadi ecmwf kutbu indir ciğerim benim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trabzon/Beşikdüzü
-
Beşikdüzüne az önce yine kar yağıyordu çok kötü bir sistem diyemeyeceğim konumum için hatta örtü bile oldu çokta fazla olmasa tabii aralık ayı için yeterli önemli olan ocak sisteminin gelmesi
-
gfs üzdü yine aksam nasıl olacak bakalim
-
Kötü bir güncellemeymiş yine fazla gaza geldik
-
Besikduzu ❄❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF'nin sistemi görmesi heyecan yarattı aslında zaman çokta uzun değil şu an ki sistemi unuttum bile :D
-
Önceki seni doğu karadeniz kötü bi sistem almıştı boş geçirdik sayılır bu inşallah gelirde bi efso daha yaşarız
-
Okadar da güzel değildi 2020 kişi çoğu bölge icin
Benim konum mükemmeldi 60 70 cm arası kar yakaladık
-
Kırım denilence akla şubat 2020 gelir doğu karadeniz efsanesi
-
gece 12 den sonra kar yağışı olmayacak sanırım yarin aksama tekrar kar ihtimali var
-
şubat 2020 sistemi kırım sistemiydi yanlışım yoksa 2 gün durmadan yağmıştı beşikdüzünde 60 70 cm arası kar vardı asla unutmayacam sistemlerden biriydi bu da iyi gidiyor ama
-
Şu an gerçekten çok iyi yağıyor yollar tekrar örtü oluşuyor bir de Kadir Emre kırım sistemi ihtimali var dedi 1 10 ocak arası o gelirse ortalık yıkılır
-
Aslında büyük balığı kaçırdık kafkaslara gitti ama tadını çıkarmak lazım ince yağıyor iyi örtü yapar bu