SameT. tarafından yazılan gönderiler

Gecen sene gerçek anlamda Sonbahar. 20 21 22 eylülden itibaren başlamış 20 eylülden önce sıcaklar kırılmış yaz kalıntıları devam etmiş 20 eylülden itibaren gerçek anlamda sonbahar tam anlamıyla başlamış.ve batıda gündüz sıcaklıklar 20 derece altına inmiş.

Bakalım busene 20 eylülden sonra gündüz 20 derece altı sıcaklıklar görebilecekmiyiz marmarada vs. Bu durum pek sık yaşanmaz .

Kerem Ökten :) Efsane seveni yok bu alemde:

Tweeii görünce güldüm direkt :) Kerem Ökteni hiç sevmem yazmışya abi :) zerre şaşırmadım. Biriside Doktor Oetker falan demişti öncelerden

Kadir Emre nin görüşünde tabiki haklı .

olaya bak :) ahahahha :):):):):)o.Oo.Oo.Oo.O

DICYD58L_bigger.jpg

Kadir Emre

@emretemur44

·
    5s

Kerem Ökten'i hiç sevmem.
    Lakin sırf televizyonda "meteoroloji uzmanı" sıfatıyla bulunmasından ötürü RTÜK'e şikayet edilmesi anlamsız ve saçmadır.
    Aktif kanallara çıkan strateji uzmanı,ekonomi uzmanı vs gibi alanlarla akademik bağlantısı bulunmayan onlarca kişi var.Bunlara bakın.

Bir zamanlar karateKamil vardı.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Kel kafa yapay duruyordu zaten ordan biraz işkinlenmmiştim yorumumdada yazmıştım :D Bence modaya uyma kendi tarzını yarat. Sana ne yakışıyorsa ilk onu tespit et.

yüzük gitmiş ama kolye hiç gitmemiş madem sordun cevaplayalım bizde .

Sıcak

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Accuweather benim için yok hükmünde. Hatta tahmin yapıyorsa bundan sonra hiç yapmasın ihtiyacımız yok. Onun tahminine

NOAA var . NOAA nın tahminlerine bakarız artık yapsada tahmin zaten ben atmam . tahmin yapılan bir yere sonradan yapmamaya başlarsan burda farklı düşünür insan Farklı sebepler var bu aşikar.

Haliyle ben onun tahminlerini buraya atarsam ülkeye olan saygıyı kaybetmiş oluruz

Sanki kendileri bulunmaz nimet Fasulye gibi nimetten sayıyor kendilerini .Mantarlar

Çok sopuk bir dağ ya şaka gibi.DİRENİYOR

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.