Aşk karın doyurmuyor
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
5 AĞUSTOS 2022 Ağrı Dağı eylülün ortasına kadar erime trendi devam edecek havaların gidişatına bağlı olarak. 4200 metrede kar tamamen bitti.
Buda 17 haziran ee tabi bu kadar fark olması doğal 1.5 aydaki toplam erime
-
nasıl bir sistem isterim.. gündüz en az - 2 derece olacak ki bi halta yarasın. rüzgar şart ama bursaya rüzgar poyraz yada karayel esmediği için rüzgarı eliyoruz.
-2 derecede tek tuk atıştıran kar taneleri yere yapışmaya başlar sonra yoğunluğu artar kar kalınlığı 2 cm de olsa yerler cam gibi olur ve parlar . çünkü düşen her kar tanesi yere yapışmaktadır. arabalar başlar kaymaya. hava sıcaklığının gündüz 1 2 3 derece olduğu yerlerde bu durumu görmemiz mümkün değildir
ama gündüz -2 ve altındaki bu kar yağışı 5 cm de yağsa hayatı felç edebilir. heryer cam gibi olur tadı çok daha ayrıdır.
kar kalınlığı olarak en az 20 cm dir 20 cm altı kar kalınlığı beni tatmin etmemektedir. o kışı kar olarak zayıf saymama sebeptir
bursada böyle bir durum 2002 de olmuştu . onun tıpkısının aynısı olursa süper olur direkt kar olarak başlamıştı. 2002 de tam 25 cm yağmıştı. ( MERKEZ ) bursa gündüz -2 dereceydi. çok bulutluydu sonra direkt kar olarak başlamıştı. bunu istiyorum .
-
-
olaya bak
2 -3 ay önce derin dondurucuda 2021 kurban bayramında kalma et kalmış.. fişide çekilmişti. neyse biz bir derin dondurucunun kapağını açalım dedik
açtık
ne oldu biliyormusunuz. beynim döndü kokudan kabusu yaşadım poşetin içinde et. eti heryeri
tabi
fışkırıyor bi kaç kat poşete geçirdik koyduk balkona eti dışarı koyamadık inanılmaz pis kokuyor balkona bıraktık dışarı koku gitmesin diye . odada zor duruyoruz aman yarabbi.
en az 9 10 aylık et simsiyah olmuş . koku içeriye sindi tabi burda suçlu benim Annem İSYAN
öyle kokuyorki öyle böyle değil. kokunun cinsi değişik.. çöp kokusu gibi değil başka bir koku ..çok yoğun çok iğrenç..
daha önceden köpek leşi kokusunu yaşamıştık eskişehirde otururken 2000 de evin yanındaki arazida köpek ölmüş evin yanında aylarca köpek leşinin kokusunu çekmiştim köpek leşide lanet kokar. beyninizi çürütür biride çıkıp bu koku ne kardeşim deyip almadı leşi çocuksun ne bilcen evin mutfağından görünürdü 30 metre ilerideydi leş . ayrlca çekmiştik
şimdide böyle bir deneyim oldu .. derin dondurucunun kapağını açık şekilde bıraktık ki koku yok olsun diye koku içine sinmiş işlemilş derin dondurucu benim odada duruyor
hala azda olsa kokuyor yanından geçerken çıtırdan o koku burnumun dierğiine işliyor. 2 -3 ay önceki olay bu . ..
2 3 ay oldu o koku geçmedi be ..
insan ölüsü en pis kokanmış.. 2. köpek leşi. olarak bilinir ( feci ). bizimkisi inek leşi
sırada insan ölüsü var bakalım
-
Aleykumselam, hayırlı akşamlar
fotoğraf eskiye dönmüş yine abi hayırdır eskisi kırmızıydı efsane
-
18 dereceye birde hafif poyraz oldumu tadindan yenmez
sınır 18 hafif poyraz olursa züper işlem tamamdır. iyi hissettiriyor.
-
kanka yazın benim favori sıcaklığım 18 dir. gece 18 üstü sıcaklık beni sarmaz
yazın 18 derece gece sıcaklığı süperdir. tabı bu bana göre 18 derece bana mükemmel geliyor yaz mevsimlerinde .
-
bursayı özledim valla seneye ordayım kısmetse seneye yazın bursadayım bak samsun bile gündüz 28 29 derecelerde ama gecesi bursadan sıcak gece 21 22 dereceler. deniz sahili geceleri sıcak
bursada gece bunalma durumu 35+ derecelerde 35 ve üstü dereceler oldumu gecede sıcak olmaya başlıyor
istanbul gibi oluyor 22 23 ler olmaya başlıyor
gündüz leş
-
ben yazlari bu yasima kadar genelde gure altinolukda gecirdim samet bu sene ilk defa bursadayim rahat ettim diyebilirim
doğrudur bursanın gece sıcaklığı düşük biraz o yözden 1 tık avantaj antınoluka göre bursa gece sıcaklıkları düşük istanbul kocaeli salaryaya göre daha serin oluyor geceleri gündüz yanıyor havasıda nemli zatem . ama gece iyidir
18 19 derecelerde bu günlerde istanbul ise 22 23 lerde .
-
bursada da nem çok oluyor ama nem açısından bakarsak samsundan 1 tık daha az . bursada sıcaklık daha yüksek totelde hangisi daha bunaltıcı derseniz...
bursa derim . bursa samsuna göre nemi az daha düşük olsada sıcaklığın daha fazla olmasından dolayı. bursada daha fazla bunalıyordum. bursada evde oturuken terlerdim samsunda evde otururken terleme olayı yaşansada şiddeti az .
samsun daha fazla sıcak olmuyor zaten 30 derecelerde kalıyor 32 33 olsada 1 2 gün . o yüzden genel bir değerlendirme yapayım dedim
bunalma durumu bende böyle kişiye göre değişebilir tabi
-
s-amsun leş aşırı nemli havası var dışarda işim vardı 2 -3 saat kadar felç şakır şakır ter . sıcaklık 28 29 larda gündüz nem o biçim % 75 şakır şakır
-
1 0caktan itibaren gerçekleşen toplam yağışları gösteren yada aylık olarak 20 kg 30 kg gibi sayısal olarak açıklayan site öneriniz varmıdır?
-
iyide reklam engelleyiciyle onun ne ilgisi var onu anlayamadım reklam engellme resmi neden göstermesin engel olsun
-
kanka biraderi çağardım dedim anlattım durumu . birraz komik gelecek ama reklam engelleyici var pc de google uzanısı olarak birde VPN var .. reklam engelleyici pasif duruma getirdim
sorun çözüldü :D şaja gibi