Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Eskeşehirde 20 cm kar 30 günde erimişti 2017 de hava bi açıldı -15 lerde çatır çatır don porsuk çayı donuyordu azda olsa 2017 de bile 20 cm karı zar zor yağdırdık (: hatta 18 cm yağmıştı . bursayada 35 40 cm yağmıştı

Afyon eskişehirdende soğuk gece ayazları yakar geçer -20 ye dayanır merkez zorlar

hiç gitmedim afyona ama gelirim abi senin için görüşürüz gelirsem tabi istersen .

Açık davet ederim her zaman :olumlu:

Görüşürüz de zaten. Sistemci5534  Sinan  UsTaD ile Afyon Anıtkaya'da Sibiryali ile İzmir'de görüştüm.

UsTaD ile görüşmek de denmez artık.8-10-12 kaç defa geldi bilmem :)

• Resmi Gönderi

Oguzhan kimseyi seçme şansımız yok..Neden dersen..Sanal alem, kişi yazmadan bilinmiyor zaten.

Sadece abuk subuk nick onay vermeyiz yada değiştirme yoluna gireriz.

Kuralları koymak kolay,uygulamak zor.Bazen kaş yapalım derken göz çıkıyor :)  dark and cold

• Bu sene Salih gelirse 24 saat aktif olucam

O Banlanmadı mı ben öyle hatırlıyorum sanki abi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Merak etme abim zaten reklamlardan gelen sıfır ..

Aslında reklam olayı artık geride kaldı önemli olan sosyal medyada aktiflik o olursa # leri de güzel kullanabilirsek illa ki popüleriteyi tavana çıkarabiliriz

Mesela ben siteye bir zaman sitede tahminci olan Kerem Ökten sayesinde katılmıştım uzun lafın kısası sosyal medya kimdeyse güç ondadır

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• samsuna gelmeden önce dedim babamın evine bir gideyim gittim evine tabi muhabbet yine kış mugabbetine döndü .) doğalgaz kombiside arızalıydı .3 senedir falan baktım kombiye dedim bu sene yapırdınmı kombiyi siye sordum yok dedi . dedim neden yaptırmıyon sen bunu.

yahu dedim ocakta martta soğukta nasıl durdun dedim falan evde kömür sobasıda yok direk ısınma ihtiyacını giderecek hiçbirşey yok 63 yaşında adam .. nasıl dayanıyon dedim siz muhallebi çocuğusunuz süt çocuğusunuz diyor: D dedim ne alaka baba soğuk oldu dedim yine. bu sene ..Allahın yarabbim ya ..:D

geçen sene sorduğumda eski soğuklar yok diyor ondan yaptırmıyom demişti :D gerek yok diyor .tamam yok abide çeliktenmi yaratıldın .hiçmi üşümüyon iyi kötü soğuk oluyor. dedim gülüyor o.O başkası olsa ölmüştü yada verem olurdu üst üste 4 sene hiç ısınmadan yaşayan adam

öncesinde ocak ayında bize gelmişti . petekler komple kapalı evin içi demir gibi tahminim 5 6 derece falan feci soğuk hava zaten soğuk. yatak odası 1 2 derece falandır orası apayrı soğuk namaz kılın elleriniz uyuşur aşırı soğuk yatak odasına girdi namaz kımaya bura baya soğukmuş dedi :) ne sandın dedim :)

benim babam gibi bir insan varmı acaba merakediyorum. gerçekten şaka gibi bir insan .

bende peteklerı 5 6 derecede falan açıyorum üşürsek açıyoruz ocakta açtık bide martta insanız en nihayetinede

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• kerem ökten : yoluna tek başına devam ediyor . bir ara küfür etmişti falan ama başarılı adam ..

salih denilince aklıma geldi o kişi seviyorudm ben o çocuğu acayip soruları falan vardı troll falan garipti efsaneydi o :)

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• kerem ökten : yoluna tek başına devam ediyor . bir ara küfür etmişti falan ama başarılı adam ..

salih denilince aklıma geldi o kişi seviyorudm ben o çocuğu acayip soruları falan vardı troll falan garipti efsaneydi o :)

evet kerem ökten bilgisi iyi zaten uzun zamandır gelişmiş ülkelerdeki meteoroloji uzmanlarıyla falan iletişimde bayağı şey öğrenmiş. Bayağıda meşhur oldu diyebiliriz hatta bazen yerel basında falan haberleri çıkıyor zaten twetter dada 130 k civarında takipçisi var. Ama gel gelelim felaket övünmeyi seviyor bayağı tadını kaçırıyor bazen.Birde başka konulardada çok yorum yapıyor siyasi vs gibi şeylerde. Bünyamin sürmeliyi örnek almalı bence.

Salih iyi çocuktuda biraz tadını kaçırıyordu bazen sıkboğaz ediyordu hatta öyleki bazı zamanlar ayni tarz soruları defalarca sorarak acaba trollükmü yapıyor diye düşündürtmüyor değildi yani insanı.