yahu sabah sabah tarik akan filmi seyrettirdiniz bana..
![]()
gunaydinlar
Damat Ferit
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyahu sabah sabah tarik akan filmi seyrettirdiniz bana..
![]()
gunaydinlar
Damat Ferit
1929 da -24 girmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
alıntı yaptım bilemiyorum. olabilir
herşeyi anladımda şu dünyada şu adam gibi yakışlıklısıbı ıgörmedim bradd pıt falan hikaye harbiden adamın yüzü ay gibi parlıyor sanki hz yusuf güzelliğinden almış özel yaratılmış gibi. bi filmde bir replikte şeytanı baştan çıkartacak kadar yakışıklı derdi damat ferit için. Allahın gerçekten güzellik sıfatını tarık akanda görüyoruz. kadınlardan güzel adam vallahi kadınlardan daha güzel
ilginç gerçekten.. adam öldü gitti yakışıklılığ ıkaldı dillerde.
İstanbul 1929 kışından bir fotoğraf. kar yağışı 55 gün sürmüş.Koca kış dedikleri bu olsa gerek...
Fotoğraf 15 Mayıs 2022 de uludağa çıkmıştım samsuna gelmeden 1620 rakımlı sarıalandan kesiş tepe 2486 metre.
Sarıalandada kar vardı bazı noktalarda 70 80 cm kadar parça parça şeklinde dişlenmiş kar tabi kaya tuzu gibiydi
90 lira verdik . Otellere teleferik sabit calişmıyor yine şaşmaz
babamın öve öve bitiremediği 70 ler 80 ler soğukları hakkını vermiş ne soğuklar olurdu ya öyle der hep . 80 lerin yağışlarıda çok iyi 80 lerde çocouk olanlar çok şanslıymış. 90larda kısmen oda iyi tabi
ayrıca ingiltereye kar yağışını 40 sene daha görecekl 40 sene sonra ingiltereye kar yağması beklenmiyor .türkiyede 3 aşşağı 5 yukarı aynı sonuç çıkabilir.
babam bide şunu diyordu bazı seneler kar az yağsada soğuktan taviz vermezdi kış diyordu kuru soğuk yapar genee yapar soğuğunu. baksana şu tabloya
1992 kışında türkiyede kar yağmayan yer yok. ( aralık ocak şubat )
Antalya sahil 1992
Adana
Antalya
Muğla Fethıte Sahil
Edirne sene 1963 . cezanelerin defin yapılmasını engelleyen kış. yığınla kar. edirne sade kuru soğuk artık eskişehir 2 :D
istanbul 1929 kışı pendik tren yolu
antalya civarı ege hattı akdeniz hattı 10 gün boyunca ciddi derecede yangın riski var antaya 42 dereceye kadar çıkacak hava nemsiz orman çatır çatır yanar çok dikkatli olunmalı
zaten ha bire yanıyor biyerler nem oaranı % 5 10 larda
Avrupada sıcaklardan dolayı 4224 kişi hayatını kaybetti.
Ben hiç olmadim ve olmayacağım
tercih
corona yine türedi 2 doz sınovac olmuştum 3. doz olucam bugün yan tesir yapacakmı bakalım heyecan bastı ayrıca site çok güzel olmuş ^^
Bıktım gòrmekten tipinden tipsiz birde çok 😁 90 lar kıyafetleri gibi duruyor eskiden tùplù tipsiz TV ler nasildı mesela cok čçrkin demi 😁 benimki tùplù degil AMA yeni pcleri gòrùnce çok tipsiz duruyor sesi zaten pancar motoru gibi gùnùmüz oyunlarìni oynama şassın hič yok. CS oynuyom bazen iste ondada iyi deģil 2007 den sonra zaten dùnya caģ atladı oyun dùnyasį sįnįf atladı
Iyi bir pc 30 bin saģlam PC. 30 bin parčalar uyumlu olacak yoksa dar boģaz yeriz
10 15 sene atsın beni aldımı Adam gibi alıcam
ya hiç almam alırsamda tam alırım ya tam ya hiç felsefesi .