Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
bugüne kadar olan sıcaklık anamolysi 1981-2010 .
-
Karabük yenice Zonguldak yolunda fena yağış ve oraj var bunlar eşliğinde döndük eve merkezde ayni
-
Biz döndükten sonra yine sel olmuş Yenice'de anlık görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm. Şöyle bir şeye ihtiyacım var 😜😜. Yaza başlayaydık bi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aleykumselam Sahutt
Az kaldı yaza girmeye
-
27 derece ve üstü yazdır. böyle kabul ediliyor.
-
Aleykumselam Sahutt
Az kaldı yaza girmeye
abi aranızda bi espri'mi dönüyo ben pek anlayamadım.''Yaz başlasaydı bir'' yada ''az kaldı yaza'' falan da ne demek
-
- Resmi Gönderi
abi aranızda bi espri'mi dönüyo ben pek anlayamadım.''Yaz başlasaydı bir'' yada ''az kaldı yaza'' falan da ne demek
Abim aramanızda özel bir espri konusu yok.
Sadece genelde" hala yaz gelmedi"
"Yaz ne zaman gelecek" gibi konuşmalar da olunca böyle bir kaç yaz latifesi ettik.
Masaallah ,Allah afetinden korusun yağışlar ve ekstrem durumlar yaşanıyor ..
Yaz aylarındayız iki iki 4
-
valla bana kalsa hep böyle gitsin yaz mevsimi . çünkü bunun üstü sıcaklık sizi bilmemde beni direkt olarak bunaltıyor. 32 33 35 derece olunca nemli havalarda hiç çekilmiyor. en azından bende böyle
ayın 2. yarısı sıcak dalga yicez gibi duruyor modeller ısrarcı geçen seneyle benzer tablo var.
dediğim gibi sıcak dalga yiyeceğime eskişehirin gündüz - 5 derecede buraya dikkat ( çok bulutlu ) havaasına razıyım :D .
-
- Resmi Gönderi
SameT. Eskişehir'de misin abim?
Oraya gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Fırsat olursa görüşürüz.
-
samsundayìm eskisehirde 2.5 sene kadar yaşadım keske orda olsaydım gezerdik :((
-
Temmuz ayındaki havaya bak
-
- Resmi Gönderi
samsundayìm eskisehirde 2.5 sene kadar yaşadım keske orda olsaydım gezerdik :((
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
-
- Resmi Gönderi
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
Sen gel Samet'e vekillik ederim ben