Kütlelerin yanımdan geçip gitmesi o kadar ağrıma dokunuyor ki 😒
Karsevdasi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 abi bu ay bizim böylemi geçer soğuk ve karsız ilerleyen zamanlarda durum nasıl olur?
-
Tipi çıktı şimdide.😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Haha iyimiş 😀
-
Doğumuz kar tipisi yaşıyor ben burda yağmur tipisi izliyorum 😁😁😁
Abi sen biraz önce yağıyordu demedin mi yanlış hatırlamıyorsam ne zaman yağmura döndü üzüldüm valla
-
Hiç yağış alamadık yaa zonguldak bartın olarak aslında bir nevi iyi geceye yaklaşıyoruz gece alırız umarım
Abi benim hiç umudum yok artık ..bu sene ilk defa böyle bişeye denk geliyorum mgmnin yoğun gösterip yagmaması büyük hüsran
-
Allahtan 2 Günde olsa aralıkta kar gördük zonguldakta
-
Zonguldakta niye yok ya o kadar ilan verildi mgm tarafından anlamadım bu işi ben bu sene bi tuhaflık var
-
20 sinden sonra çok güzel günler bekliyor bizi sabırla bekleyelim hemşerim
Eyvallah kardeşim 15 16 nasıl olacak peki
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben anlamadım da ne demek oluyor bu?
-
Yağış öncesi sıcaklık artmazsa batı karadeniz kıyıları da muazzam bir kar yağışı yakalayacaktır. Kuvvetli rüzgarla tipi şeklinde. Konumum da sıcaklık şu an için 4.5 derece
Bu sefer gelir dimi Zonguldak a 😅😅
-
Rabbim inşallah bozulmaz🙏🏼
-
Uzun vadede sistemler silsilesi var. Kar haritaları bu sefer yalan değil tam olması gerektiği gibi. Kış başlıyor tadını çıkarın. Önümüzdeki 200 saatlik dilim içinde 3 sistem var
Abi batıkaradeniz kıyılarının yüzü gülecek mi? 😔
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunun Çeyreğini görsem şükür namazı kılacam 😅 yağmıyor şaka gibi 🥶
-
Yağış varken sıcaklık yüksekti şimdi tam tersi ah batıkaradeniz 😅
-
Zonguldakli67 hocam zonguldak kıyılarından ümidimizi keselim mi?