GFS SABAH 200 saat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İnşallah byle gelir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS SABAH 200 saat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İnşallah byle gelir
Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Sizi kıyılara karda beklemiyordunuz ama
Konuyu aktif edeceğim
Tmm hocam
Sistemin içine girmiş bulunuyoruz bir konu daha arşiv oldu .
Takip eden herkese teşekkür ederim.
Teprikler hocam varmı başka tarih Mart harici
bu işin sonu kötü
Nasıl kötü açarmısın biraz
Modelleri takip etmeye başladığımdan beri ilk defa bu akşam ki ECMWF güncellemesini merak ediyorum nasıl çıkacak diye .
Soru sormayalım bende merak ediyorum nasıl çıkacak iyi mi çıkacak kötümü diye sormayalım .
Hocam bu sistem mi değilde Şubat'ta başka sistem bekliyormusunuz
gfs son saatlerde ne olacak bakalım
Senin öngörün nedir sistem yok diyordun
Teşekkür ederim.
Tebrikler Sinan bey ama biz iç bölgeler olarak izleyecegiz
Eline sağlık
Hocam iç bölgeler olarak izleyecez
Kuru soğuk hiç begenmedim kusura bakmayın Akdeniz hicmi tepki vermezya
Sinan bey sistem güçlenecek dedin sistem çöp oluyor o çocuk yine haklicijacan eren
10 şubattan önce kıyılara örtülük kar beklentim yok 10 şubat ile 15 şubat arasında hareketlenme olabilir
Haaa bide yanlış hatırlamıyorsam senin tahminin 15 Ocak 15 şubat arasinda sistem alma ihtimali var diyordun
10 şubattan önce kıyılara örtülük kar beklentim yok 10 şubat ile 15 şubat arasında hareketlenme olabilir
Peki bu modeler biri hayal görüyor diyellim öbürleridemi hayal görüyor bence sen bı daha bak nereye bakıyorsan
Konudaki ilk mesajı hatırla istersen okuya okuya buraya kadar gel tekrardan.
Sinan bey peki sistem uzun surelimi olur sizce Şubat ayı nasıl geçer tahminince yıl olarak hangi yıla benzer saygılar