Huysuz yaşlı insanlar gibisin, yav arkadaş hiç mi olumlu bir şey yok. Yağmaz da yağmaz tamam anladık yağmaz, peki ne zaman yağacak?
LiDeRR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yukarıda gördüğünüz ULL -16 gördüğünüz balkanlara iniyor devamında. Al başına bir ULL belası daha.
-
Tekrar öyle mi olucak yani
Gelirse İnşallah olmaz, bu kalp buna bir kez daha dayanamaz.
-
Umarım olur Eren çok güzel bişeymiş
Üstümüzden kayıp gidişini izlemiştik hep beraber
-
2021 Şubat kar rekoru yok muydu Balıkesirde, merkezden emin değilim ama çevresi 2023 şubatta da iyi kar aldı
Konuyu meşgul etmek istemem ama, soru sorduğun için cevap vereyim. Merkez için dediklerin doğru olabilir bilmiyorum, benim bulunduğum lokasyonda havada yağan KAR haricinde yerde bir birikim söz konusu yoktu, yağış anında ufak bir birikim, yağış kestiği anda anında eriyen. Sağlam bir KAR yağışını 2017 senesinde gördüm, gündüz dahi sıcaklıkların artı değere çıkmadığı.
-
Şu anda görülen ülkenin batısı KURU SOĞUK
8 yıldır yerde tutmuş KAR görmüyorum. Ben gideyim biraz inzivaya çekileyim, KAR alan bölgedeki arkadaşların keyfini kaçırmadan. Sağlıkla kalın.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ilerleseydi dönüş hareketi ile batıya atardı kendini, şu görüntüde bir sıkıntı yok.
-
Girit ab gelirse var olan soğukta olmayacak
Olmazsa olmaz, sen kartopu oynayacaksın diye ben niye kuru soğuk çekeyim. Varsın yağış olsun hep beraber ıslanalım.
-
Şu gün gelse de akmı karamı anlasak artık, komple yok edecek utanmasa.
-
Umudumuz o yönde dekçiler pek sevinmez bu duruma ama
Bizde DEK sevmiyoruz ne yapalım yani, inşallah kuvvetlenerek gelirde kimse üzülmez.
-
Modellerde fark var hala ecmwf şu an için baya iyi
Neye göre, nereye göre daha iyi onuda yazarsanız saf saf bakmayız şu haritaya, yoksa ben boşluktan başka birşey göremiyorum.
-
Bu benim olsun mu
-
Kuru soğuk olmasın da ne yağarsa yağsın.
-
Garibanın yüzü ne zaman gülmüş ki zaten, neyse 300 lü saatlere geldi, model sonu bir heyecan, bir parmak bal oyna devam.
-
O nasıl oluyormus merak ettim ha 500 olmayınca kar yağmıyor mu ?
Hocam ben KAR yağmıyor demedim ki, kusuruma bakmayın bulunduğum lokasyonda DEK yağışları bana yaramıyor. Siklon lazım, alçak lazım, şöyle 500 ü sağlam izorbarları arap saçına dönmemiş şekilde ege denizine deysin yeter. Sonrasını siz daha iyi biliyorsunuz zaten, benim bu anlattıklarım da zaten sizlerden takip ettiğim kadarı ile hatası varsada affola, yanıltıcı birşey söyledim isede silin gitsin mesajlarımı. Hayırlı geceleriniz olsun.