İzmir Cumartesi günü sürpriz yapacak çok mutluyum umarım bozmaz
Ege Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Afyon merkez de ufaktan ince ince kar yağışı devam ediyor
Kameralar da şu an belli değil ama ilerleyen saatlerde belki işimize yarar
-
- Resmi Gönderi
Anlık Afyonkarahisar
Watch unnamed | Streamablestreamable.comWatch unnamed | Streamablestreamable.com -
- Resmi Gönderi
Maşallah Whisper ne güzel yağar mübarek huzur veriyor resmen gözün aydın olsun darısı tüm kar bekleyen karsevenlerin başına
-
- Resmi Gönderi
Afyon merkez de ufaktan ince ince kar yağışı devam ediyor
Kameralar da şu an belli değil ama ilerleyen saatlerde belki işimize yarar
Kuş bakışı kamerasında güzel yağdığı görünüyor arkadaşlar
Buda merkezden
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Anlık Afyonkarahisar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Rakım farkı böyle bir şey işte..
Afyon’da buraya 1 metre kar yağdı: Tüm yollar kapandı, her yer kar altında!Afyonkarahisar’da dün etkili olan kar yağışı sonrasında eski adıyla Büyük Kalecik yeni adıyla Kocatepe Beldesi’nde kar kalınlığı 1 metreyi buldu.www.afyonpostasi.com.tr -
Önümüzdeki sistemde şuan görünen bölgemiz adına kuru soğuk fakat ufak batılarsa Girit'te AB eşliğinde bir şeyler koparabiliriz diye düşünüyorum.
-
Girit ab gelirse var olan soğukta olmayacak
-
Girit ab gelirse var olan soğukta olmayacak
Olmazsa olmaz, sen kartopu oynayacaksın diye ben niye kuru soğuk çekeyim. Varsın yağış olsun hep beraber ıslanalım.
-
- Resmi Gönderi
Olmazsa olmaz, sen kartopu oynayacaksın diye ben niye kuru soğuk çekeyim. Varsın yağış olsun hep beraber ıslanalım.
Aynen öyle.
-
Ben kar istiyor sandım öyleyse sıkıntı yok ab olsun soğukta olsun
-