Tüh be hocam 100m ile kaçırdık yoksa sürpriz mi 🤭
😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüh be hocam 100m ile kaçırdık yoksa sürpriz mi 🤭
😃
tüm karadeniz kıyı illerinin yüksek kesimleri +400 m üstünde en az olmak üzere +40 cm kar daha yukarı rakımlara ise 1 metreyi geçen kar yağışları görüleceği için köylerde yaşayan vatandaşlarımızıda uyarmak gerekiyor. Lütfen uyarıyı dikkate alınız akrabanız,arkadaşınız,dedeniz,neneniz her kim var ise uyaralım...
Batı ve Orta Karadenizin Kıyı kesimlerinin iç kesimleri ve bölgenin iç kesimlerin de kar rekorları tazelenebilir dikkat edilmesi hususunda buradan uyarıyorum arkadaşları.
Macera aramak için yüksek kesimlere çıkmak isteyenler zor durumda kalabilir bilginiz olsun.
Samsun merkezde örtü beklentiniz yok değil mi hocam
Beklemiyorum değil sıcaklık yakalandığı an olabilir ihtimalleri düşürün sadece gerisi süpriz olsun
Ordu rakım 800 ne kadar örtü alabilir hocam
40 cm rahat
Hocam tekkekoyde sıkıntı olurmu sıcaklık
Merkezlere kar yağışı sıkıntı şu durumda görsellik dersen o olur ama tutma potansiyeli azaldı yine de bir ümit ama Tekkeköyün iç kısımları saski tarafları güzel örtü alabilir.
Hocam Bafra rakım 100 sıcaklık sorunu olurmu
Sanmıyorum.örtü olur
Hocam zonguldak kıyılar da mı sıkıntı?
Orta ve doğu karadeniz kıyıları sıkıntılı
Hocam Terme 100 rakım nolur
Örtü olur ama çok beklentiye girmeyin 5-10 cm
Hocam Günaydın Vezirköprü için beklentilerin nedir Teşekkürler
Hazırlıklı olun.
İstanbul ve Marmaradaki Kardeşlerim için harika bir sistem yolda 4-5 gün aralıklarla kar yağışı geliyor yeni bir 2004 yaşanabilir dikkat edilmesinde fayda var.
Cerkes55 Sinop için sizin gördüğünüz nedir hocam sistem adına.
Sahiller sıkıntıda yine.
Marmaraya hayırlı olsun ilk siklon 2.siklon dogulu oldugundan dolayı doğu karadenizin doğusu yine sıkıntıda kalıyor.3 gelişen doğu karadenize yaramakta yani sistem 1.trakya marmara batı karadeniz 2.sistem orta karadeniz ve doğu karadenizin batısı 3.sistem orta ve doğu karadeniz olarak gelişiyor ama sıcaklık sıkıntısını yine çekeceğiz -8'den gına geldi artık
Benim için sistem netleşmiştir.
Günaydın arkadaşlar.