Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı haftalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
Ordu canavar gibi. heryere yağmış . Aslında dünkü hat geniş çaplıydı heryere güzel yağış bırakabilecek potansiyeli vardı ama nasıl olduysa pat diye birden samsun blloke olunca .) hop Orduya geçiş oldu Ordu ekmeği yedi. Samsunda uyusun. merkeze yağdı güzel 33 kg .Köyede az yağmış. TEKKEKÖY ilçesi köyüne
yemeyenin malını yerler sesli güldüm Ama hakikaten bitişik 2 şehir arasında dramatik bir fark var.
Ecmwf ucundan azıcık +8 değdirmiş, gfs de +8 soksa çok iyi avantaj olacak. Kalmış 7 gün. Vade çok uzun değil
Hahaha sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorum, her sistemde böyleyim zaten. 5 mm yağışı bile kovaladığım oluyor.
Hayırlı haftalar.
Bu yağış yaklaşık 1-2 saatte düştü Ordu'da cidden özlemişim böyle havaları
Hayırlı günler herkese.
angora06 hoşgeldiniz
Irak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhabalar
Cama vuran rüzgar hakkında konuşayım
Derinden gelen "vuuu" tarzı ses var, sanki benim yerime hayatıma isyan ediyor. O anda zihinsel olarak güvende hissediyorum. Kısacası bana huzur veriyor. Ya size?
Hoş geldin
Hoşgeldin
Tekrar Hoş Geldin
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar yorucu ve sıcak geçen yaz günlerinde foruma girebiliyoru z ara ara , gönül ister ki sürekli buralarda olalım ama olmuyor İşte 🖐
Hayırlı akşamlar