Bu şekilde gelme imkanı %1 bile değil. Ayrıca Karadeniz dışında hiçbir yere yaramaz. Donacaksın ama kar diye gökyüzüne bakacaksın. Bir sistem olacak gibi gücü veyahut gelip gelmeme ihtimali için daha çok vakit var. Ama ortası yok bu Şubat ikinci yarının ya soğuk ya sıcak.
Snowman3441 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
14 ve sonrası değişecek buna birkaç gün içinde şahit olacağız. Böyle birşey olamaz.
-
Şubatın ikinci yarısı ya donacağız, ya afrika ortası yok.
-
850'de bir günde aynı tarih için 850'de ki değişim değeri tamı tamına 24 derece. Dün - 12 veriyordu, bugün +12.Mükemmel bir olay 😂
-
Tamam da o sistemin Astana ile ilgisi yok ki oranın normali bu zaten hatta şuna bakarak şunu bile derim kafkas riski asla yok
850'de - 10 normali diyebiliriz. Ancak diyagram - 20 ve altına iniş gösteriyor tam bizim sistem beklediğimiz tarihlerde. Risk yok denemez. Hatta büyük risk var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kazakistan Astana diyagramı. Ay ortası ve sonrası için çok umut bağlamayın diyor. Elbette kesin sistem almayız denemez ama. Kafkas riski oldukça fazla.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEFS'te bozulma var
10-11-12'sini çözsün önce. Uzun vade kırk takla atar daha. Ama evet uzun vade ciddi bozulmuş.
-
Bu muzzam dönemi böyle üç beş santimle kapatmak öyle bir koyar ki yıllar geçse bunun acısı geçmez. Bu soğuğa ege de ab yakışır. Soğuk biraz daha Batılarsa memleketin çoğu ihya olur günlerce kar alırız.
-
Bu soğuğa neden bir Ab patlamıyor. Günlerdir bunu düşünüyorum. Bir patlasa ortalık bayram yerine dönecek.
-
Sen Sibirya sistemlerinden bahsediyorsun zonal rüzgarlar 25-50 arasında kaldığı müddetçe sistem gelir ha Sibirya gelmez ama sistemcik bile gelmez biraz abartı olmuş . Hadi zonal rüzgarlar çıkıyor ama ao -2 bin de altına iniyor yani sadece ona bakarak yorum mu yapılır. Bence sen gelmemesini düşündüğün ve kendini inandirdigin için sadece ona bakiyorsun
Bence kolay olan bu. Zira olumsuz bir tahmin yaptığınızda doğru veya yanlış. Hatta sallasanız bile yüksek çıkma ihtimali bir hayli fazla. Yani ben Mart ayında bir sistem beklemiyorum deyip buna uyduğunu düşündüğüm bir veriyi alıp gerekçe bu desem tutma ihtimali fazla. Ama bunun adı tahmincilik değil.
-
Öyle güzel görüntüler var ki. Ben günlerdir her iki büyük ihtimalle modelde de aynı tarihlerde böyle sağlam soğuk oluşumu yıllardır görmedim. Potansiyel çok çok büyük. Umarım şans yüzümüze güler de harika bir şubat geçiririz.
-
Hala egede bir ab patlamadı. Pes artık.
-
Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Siz bu kışı bitirdiniz sanırım.
-
Yine hep model sonuna döndürdü işi gfs. Birkaç gün daha beklemek lazım ama sezon boyunca lehimize gitmedi hiçbirşey.