İcon 21 22 sistemi için guney marmaraya kar veriyor ecm ve gfs yok diyor sizce ne olur
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayrıca bu 27 sindeki sistem için daha şimdiden Karadeniz sistemi geliyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda bu sistem Karadenize kaçarmi acaba
-
Yoo bursada çok güzel kar yağdı 30 cm lerde
-
Size bi sır vereyim amerikada kar fırtınası olursa 2 hafta ile 4 hafta arası turkiyede bi batı yada orta bölgelerde yoğun kar fırtınası oluyor
-
Gfs deki bariz değişimi göremiyorsun arkadaşım sabahki çıktıya alakası varmi yavaş yavaş yola geliyor birkaç karamsarlıği gözünü seveyim hemserim
-
Bakıyorum herkes yine gfs kazandı diyor aha buraya yazıyorum gfs öğlen denecek ecm akşam eski haline dönecek buda olmazsa artık mgm den bakicam hava tahminine.
-
kral bursada 100'e kadar iner şu şekilde belkide daha aşağıya olabilir biz senle örtü çekeriz ecmwf gibi gelirse çok rahat
Süper 😂 RAKIM 310 geçen hafta bile kar örtü yaptı 2 3 cm bu sistemde neler olur neler
-
Arkadaşlar sistem bu sekilde gelirse kar sınırı kaç m lere inecek?
-
Ecmwf e dönmez demiştim sabah döner diyenler şimdi ateş ediyor ne iş 😂
-
Ecmwf yolundan dönmez ben çok gördüm gfs nin anıra anıra emc nin arkasına geçtiğini aga buraya yazıyorum bu akşam göreceksiniz az çok bilen bilir gfs deki gibi saçma Bi çıktı olamaz hatalı
-
Bence gfs saçmalıyor gfs donecek sıkıntı yok hemde e... gibi dönecek ama yarın sabah anca görür sistemi 1 gun daha beklemek lazım dusuncem
-
Aaaa hakikaten YAĞIŞ varmış yaw o zaman kesin kar görecem oh bee
-
Yarın yağışta bitiyor yine hüsran vardır bundada bi keramet ne diyelim
-
Hocam bu sıcaklıklar Bursa 300 m de ne zaman kar sınırına inecek halendaha 4. 8 derece sıcaklık hiç düşmüyor
-
Sıcaklık halendaha 5 derece bence kar yağmayacak yine 😪