GFS'nin 1991-2020 ortalamasını gösteren 850hpa temperature çizgisini baz alarak hata yapmış
Yani hocam yaz mevsimindeyiz, nasıl bir serinlik bekleniyor anlamıyorum bazen.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS'nin 1991-2020 ortalamasını gösteren 850hpa temperature çizgisini baz alarak hata yapmış
Yani hocam yaz mevsimindeyiz, nasıl bir serinlik bekleniyor anlamıyorum bazen.
En fazla mevsim normallerine ineriz diyordun değil mi cuhara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Normaller zaten. Kaç dereceye düşeceğiz sanıyorsun?
Köydeyim ve hava su an serin.. Afyon merkezi de yine güzel oluyor bilhassa geceleri.. Gündüz de hala sert sıcakları görmedik
Köyde 17.02 ilerleyen saatlerde 13 e kadar düşüyor
Merkezi de buradan hep 4-5 derece yüksek oluyor.
Burada da geceleri hafif serinlik oluyor ama bu akşam ayro bunaltıyor. 22:00'de hava 30 dereceydi..
İyi akşamlar çok sıcak
Yanıyor mübarek
Yanıyor yanıyor 🔥 Aydiner azıcık üfle be kardeş
cuhara sağlam ama aşırı olmayan sıcak dalgadan sonra güzel serinlemeler olacak gibi. Buyrun görüşünüzü alalım 😂😎
Sıcaklar aşırıya yakın olacak bu arada. Hafta başından ortasına kadar sıcaklık zirveye oynayacak. Sonrası karışık. Ciddi bir serinlik beklemiyorum. Normallere ineriz en iyi.
cuhara geçen sene gibi yaz bekleme hahaha😂
Hayırlısı be gülüm
Korkunç aciklamalar korkunç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şaka gibi. Dalga geçiyorlar
Daha Çok GösterDiyagramlar cıldırmış vaziyette. Tüm Türkiyede sucaklık artıyor.
Haziran serinliğini unutturacak ölçüde.. Marmarada ilk 40° lar hayırlı olsun.
Twitterda Havanın elçisi diye sayfa Yazı bitirip manipualtif yorumlar atmıştı 1 hafta önce.. Yazık.. Model okumasını bilmeyen şark kurnazları ile çevrili etrafımız.
Aşağıda model okumasını bilmeyen, korkunç bir şahsiyetin Yaz ülkesinde Yazı bitiren twitini okuyorsunuz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayrıca,
Marmaranın iki büyük ili İstanbul ve Bursa sıcaktan kavrulcak. Şimdiden hazırlıklar yapılsın.
Haklılık payınız var. Diliniz sert olmuş ama..
Havaları akşamları da sıcak olmaya başladı artık.
O zaman yanlış taraftasın bence.Soguk hava sevilmez mi hiç?
Hiç sevmiyorum demedim ki. Ama her şeyin vakti güzelliği var.
Soğuk havayı asla çok sevedim. Cıvıl cıvıl ortamlar varken kasvetli havaları asla tercih etmeyeceğim.
Sıcaklıklar artacak 🌡🌡