Değil
Olmazsa soracağım eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDeğil
Olmazsa soracağım eren
Olmazsa soracağım eren
ne sorucan ?
Pazar günü akşam saatlerinde sonra ve hafta başı serinliği gelecek evet ama ardından 850hPa'da +16 dereceler devam edecek gibi. Beklenen ay sonu kırılmasına kadar, tabi gelirse.
Pazar günü akşam saatlerinde sonra ve hafta başı serinliği gelecek evet ama ardından 850hPa'da +16 dereceler devam edecek gibi. Beklenen ay sonu kırılmasına kadar, tabi gelirse.
+14-15 16 değil ama😀
+25 bile var son hafta ancak kısa süreli olabilir
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sıcağa alıştıktan sonra bu hava buz gibi gelir dimi 😀😀
Sıcağa alıştıktan sonra bu hava buz gibi gelir dimi 😀😀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geceler zaten aynı bir süredir. Marmara'da karasal yerler 10-15 derece, kıyı kesimler 15-20 derece arasına kadar düşebilir. Zaten serinlik çok etkili değil tamamen bir sonbahar geçişi değil bu sinoptik.
Geceler zaten aynı bir süredir. Marmara'da karasal yerler 10-15 derece, kıyı kesimler 15-20 derece arasına kadar düşebilir. Zaten serinlik çok etkili değil tamamen bir sonbahar geçişi değil bu sinoptik.
Bu tarihteki gece serinliği şimdikinin iki katı yahu.
Bu tarihteki gece serinliği şimdikinin iki katı yahu.
Şuan zaten mn üstü sıcaklık var hocam
gelecek olan serinleme Eylül normallerine geriletecek. Cephenin giriş yaptığı Trakya'da ve bazı noktalarda mn altı sıcaklıklar ölçülebilir.
Şuan zaten mn üstü sıcaklık var hocam
gelecek olan serinleme Eylül normallerine geriletecek. Cephenin giriş yaptığı Trakya'da ve bazı noktalarda mn altı sıcaklıklar ölçülebilir.
Ona ben bakmıyorum. Görüş açım o yönden değil. Gece çok serin olur mu olmaz mı ona bakarım. Senin düşündüğün şey farklı benimki farklı
Ona ben bakmıyorum. Görüş açım o yönden değil. Gece çok serin olur mu olmaz mı ona bakarım. Senin düşündüğün şey farklı benimki farklı
Tamam o zaman sen nasıl istersen öyle bak. Ama gerçek verileri de göz ardı etme.
Uzun vadede ortalama +14 ün altında