Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
ilk ecmwf'nin gösterdiği biraz abartıydı zaten. Şu anki hali bile mevsimine göre soğuk sayılır
850 hpa sıcaklığına bakmış sadece 😂
-
Zaten sıcak senaryo denemiş. Bilerek yapıyor huysuz gfs
-
Hadi +16 +18 e indirse tamam derim ama bu kadarıda inandırıcı gelmiyor
-
Gfs niye sıcak hava dalgası veriyor bilmiyorum ama çok tuhaf denemeler yapıyor. Böyle serin dalgadan böyle aşırı sıcak hava dalgasına dönüşmesi çok nadir bir şey
-
Bu sistem ötelendi sanki bana öyle geldi.
Etkisi arttı ama aynı zamanda ötelendi.
-
Şu kanatlı karıncalardan çok tiksiniyorum ya. Yine her yerim kaşındı bak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbulda kısmi sonbahar havası bekliyorum. Akşamüstünden itibaren bazı kişiler üşüyebilir.
-
Yağışın ve serinliğin arttığına dair bir durum söyler misin? X hesabında da paylaşmışsın kardeşim. Yanlış kaçmış gibi..
25 i için ecmwf ve gem serinliğin arttığını öngörüyor. Bu senaryolar vasıtasıyla, bende doğal olarak bu verileri takipçilerime sunmak istedim. Verileri paylaştım görmüyor musun?
Ayrıca yazdığımıda iyi oku. Kesinlik belirtmedim. Şimdilik görülen şeyleri söylüyoru.
-
Gem ve ecmwf ay'ın 25 inde yağışın ve serinliğin daha da artacağını öngörüyor.
Öyle ki gem bir, ecmwf iki, sıcaklığı düşük tutma konusunda.
Kaldı ki gem halihazırda zaten 20 derece altı sıcaklık öngörüyorken, ecmwf yağış ve sıcaklık konusunda gem'i kısmen destekliyor.
Bu ayda 20-22 derece çok ilginç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Geme bak yaz ayında Marmaradaki sıcaklıkları 20 derecenin altında tutmuş.
Sistem törpülendi GFS tarafından ama hala gelmesi yüksek olasılık.
Diyagramda sıcak çıkmış.
Bu sistemin potansiyeli +8 e inebilir kadar inebilir.
Balkanlarda daha güçlü serinlik olsaydı +7 bile mümkündü
-
Ağustos ortasına kadar aşırı sıcak olmazsa. Aşırı sıcak ihtimalleri düşecek. Eylül sıcaklık ortalaması daha düşük.