eylül beklenenden az yağışla kapatabilir
Hmm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureylül beklenenden az yağışla kapatabilir
Hmm
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yorumları alalım...
Gece 12 gibi tam rahatlıyor bura
Whisper dayı merak etme seni üzmez herhangi bir kış ![]()
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yorumları alalım...
Geç olsa da yazayım.. Rahat sayılabilecek akşamlar, geceler, sabahlar..Karasal iklimin meyvesini ben burada yaşıyorum..Herkes dileğini havayı bulsun inşallah
cuhara 15 eylülden itibaren sistem olmasa bile iç kesimlerde havalar geceleri soğuk olur gibi dimi
İstanbul diyagramını paylaştım ama neyse onuda örnek alabiliriz.
İstanbulda geceleri üşütecek kıvama gelir çünkü.
cuhara 15 eylülden itibaren sistem olmasa bile iç kesimlerde havalar geceleri soğuk olur gibi dimi
İstanbul diyagramını paylaştım ama neyse onuda örnek alabiliriz.
İstanbulda geceleri üşütecek kıvama gelir çünkü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ayın ikinci yarısı daha hareketli olabilir
Yağış varsaymazsak bile gece üşütür anlamında olabilir mi dedim
Yağış varsaymazsak bile gece üşütür anlamında olabilir mi dedim
Basınç dizilimlerine bağlı.
Aydiner iple çekiyorsun di mi? :))
sanmam
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aydiner iple çekiyorsun di mi? :))
Oh oh. Son model araba kullanmaktan kat ve kat mutlu eder
sanmam
Neden?