Bu gece hava serin. Sabaha karşı üşüyen olur
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada bu ayın 2. yarısı sıcak atak için oldukça müsait duruyor.
Afrika, kısa sürer arkasından sıcaklık düşüşü veya serinlik gelir.
-
Model sonuna bak birde
Şu görüntü çok güzel duruyor. Olumlu bir basınç değişikliğinde iner bu serinlik. Ama 2 gün içinde olmazsa gelmez büyük ihtimalle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntü çok güzel duruyor. Olumlu bir basınç değişikliğinde iner bu serinlik. Ama 2 gün içinde olmazsa gelmez büyük ihtimalle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En azından düşündüğüm oldu
-
Tam bir eylül başı ataklarına benziyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vallahi sabır etme konusunda en başarılı olduğum şey yazın bitmesini beklemek.
-
Vallahi atmosfer aşkım olmasa bu hayat benim için hiç çekilmez. Yaşam hevesi veriyor bana
-
Resmen nem kokusu geliyor dışarıdan,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün nem beni inanılmaz rahatsız etti yemin ederim dün daha iyiydi.
-
Sıcaklık fazla düşmeyince görüyorsunuz işte nem çok sıkıntı yaratıyor. 22 dereceye sabitle serinliği gör
-
MGM'de 24.7 derece İstanbul için Temmuz ayı ortalaması.
Vallahi ben yıllardır 26 derece diye bilirim ortalamayı. Bilemedim.
-
Yahu ben şunu anlamıyorum bugün 3 kez sarı kütle geçti üzerimden hava ne karardı ne yağış oldu. Bu ne tuhaf bir şeydir 2 senedir ya
-
İstanbul'da sıcaklık şuan 23-24 derecelerde. Temmuz ortalaması 24 derece. Şuanki sıcaklık normallerde yani.
Ben 26 derece biliyorum
-
İstanbul'da boğaz çevresi bayağı iyi yağış almış.
Mevsim normalleri mi diyordun en son
-
Geniş alanlı bir yağış kütlesi geliyor gölcüğe inşallah erimez.
Yağış olmadığı müddetçe yüzde 95 lere varan nem serinlik namına pek bir şey bırakmıyor nemin kokusunu alıyorum evden