Bugün nem beni inanılmaz rahatsız etti yemin ederim dün daha iyiydi.
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcaklık fazla düşmeyince görüyorsunuz işte nem çok sıkıntı yaratıyor. 22 dereceye sabitle serinliği gör
-
MGM'de 24.7 derece İstanbul için Temmuz ayı ortalaması.
Vallahi ben yıllardır 26 derece diye bilirim ortalamayı. Bilemedim.
-
Yahu ben şunu anlamıyorum bugün 3 kez sarı kütle geçti üzerimden hava ne karardı ne yağış oldu. Bu ne tuhaf bir şeydir 2 senedir ya
-
İstanbul'da sıcaklık şuan 23-24 derecelerde. Temmuz ortalaması 24 derece. Şuanki sıcaklık normallerde yani.
Ben 26 derece biliyorum
-
İstanbul'da boğaz çevresi bayağı iyi yağış almış.
Mevsim normalleri mi diyordun en son
-
Geniş alanlı bir yağış kütlesi geliyor gölcüğe inşallah erimez.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağış olmadığı müddetçe yüzde 95 lere varan nem serinlik namına pek bir şey bırakmıyor nemin kokusunu alıyorum evden
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yarınki yağıştan sonra kim bir sonraki yağış ne zaman olur Marmarada. Değerini bilmek lazım.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hocam sen ne yaşıyorsun ya :D İzlanda, Norveç, Finlandiya gibü ülkelere taşınmayı düşün bence. Böyle bir yaz düşmanlığı olamaz. Daha yaz mevsimini ortalamamışız ki Eylül-Ekim aylarının sıcak geçme ihtimali bulunurken gece serinlemeleri başlayacak demen ne saçma.
Geceler serinler mantıken. Sıcak olmaz demiyorum. Daha fazla haddini aşma
-
Yağmuruda beraberimizde getiricez gibi istanbula

Bedelli askerlik mı yaptın çabuk bitmiş
-
1.5 ay sonra gece serinlemeleri yavaş yavaş başlar
2 ay sonrada kutup girdabının güç kazanmasıyla Daha güçlü serin hava kaçakları olabilir. Aslında tahmin değil her sene oluyor neredeyse eylülde bunlar
-
1.5 ay sonra gece serinlemeleri yavaş yavaş başlar