Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

İstanbulda Sokak kedilerinin toplatıldığına dair bir bilgi okudum fakat bilginin doğruluğuna güvenim pek yok

Ağzı var dili yok o canlıların,bu kalabalık Türkiye de hiç biri aç kalmaz vede zararı yoktur , bilhassa kedilerin.

Hayırlı günler herkese

• aylardır yağmur yok, bulut bile görünmüyor. her gün aynı mavi çölün altında aynı günü yaşıyor ve farklı bir şey olmasını bekliyoruz. yelkenliler bile sıkıldı yelin yolunu gözlemekten. ağustos, dünden kalan ve yeniden ısıtılan temmuz gibi. hepimizin gözü eylülde.

• Eren kutup bayağı güç kazanıyor eylül başında

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

İstanbulda Sokak kedilerinin toplatıldığına dair bir bilgi okudum fakat bilginin doğruluğuna güvenim pek yok

Valla Sultangaziyi

Unutmuşlar sanırım . Akşam gelirken bi tanesi mahalle ağası gibi ters ters bana bakıyordu :😊😅

• Resmi Gönderi

Abilerim bu Tamer mındızın sorunu ne. Havalarinsesinden olduğumu belirtip yusuf olduğunu söyleyince önceden bir şeye içerlemiş gibi engelledi beni hemen.

Bilinmez neden yaptığı..Bir sıkıntı olmadan ayrıldı diye biliyorum.

• Keşfettiğim günden beri arada bir 3 paket yiyorum toplam 150 gram şekeri yutuyorum Orta yaşlarda diyabet olurum böyle giderse 😂

• Di mi tadını çıkartalım su zamanlarin 😀

Hiç sevmiyorum vallahi. Nedenleri şu

Ben havada hareket seviyorum, sürekli aynı günler benzer günler psikolojik sıkıntıya sokuyor beni

İkincisi sıcağı sevmiyorum. Ve ben çok terleyen bir insanım. Ciddi şekilde rahatsız ediyor özellikle nemliyse

Üçüncüsü uzun gün sevmiyorum, karanlık ve sessiz atmosferde daha fazla huzur buluyorum. Erken biten gün benim için ideal.

Dördüncüsü hiç tatil insanı değilim, gezmeyi sevmediğim için yazıda sevmiyorum

Beşincisi, genelde yorgunluk problemim oluyor uykusuzluk sebebiyle ve sıcak hava beni ekstra yorgun hissettiriyor. Kışın soğuk bir günde pencereyi açarsam beynime soğuk oksijen gidiyor ve yorgunluğumu bastırıyor. Ayrıca sıcak yükü olmadığı için psikolojik olarak çok daha rahat hissediyorum.

Altıncısı kışın modellerde sürekli sistem kovalamak benim kafamı dağıtıyor ve canım hiç sıkılmıyor. Ama yazın modele baksam çoğunlukla aynı şeyler.

Yedincisi benim için kış sadece konfor değil, doğanın getirdiği rüzgarı, rüzgar sesi, yağmur sesi her şeyi benim ruh halimi olumlu etkiliyor. Ama yazın çoğunlukla beni mutlu edecek hava olayları olmuyor ve bu ruh halimi daha stabil ve sıkıcı yapıyor

• Kişisel tercihler Yusuf. Ben gezmeyi severim o yüzden yaz mevsimini dışlayamam. Özellikle izin süreçlerini.

• Gezmeyi sevsemde Ben yine yazı sevemem 😂

Tamam olabilir. Sen bir iş yapıyor musun güncel durumda iş güç falan? Çünkü kışın ayazında üşüye üşüye sabahın 7 sinde yollarda olmak bazen zor geliyor insan hafif sıcak arıyor. 😀