Suyundan da koy
Güzel bakalım ne der tablo da.Yatsa da adamlar aylık 15-20 TL para alıyorlar.Mac olunca da bonus puan (kamyonla para diyelim)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSuyundan da koy
Güzel bakalım ne der tablo da.Yatsa da adamlar aylık 15-20 TL para alıyorlar.Mac olunca da bonus puan (kamyonla para diyelim)
trabzon ne zaman feneri yendiginde şampiyon olmuş gibi sevinmeyi bırakırsa belki gerçekten şampiyon olur.
Mac yönetim olarak kötüydü,hatta berbattı onu diyebilirim.
Gecen sezon bitiminde ve daha sonra da şampiyon adayı TS demiştim.Yine diyebilirim.Lakin iki takım arasındaki buzlar erimeli artık.
Trabzonspor 2 Fenerbahçe 1 son dakikalara giriyoruz
Trabzonspor 1 Fenerbahçe 1 ilk yarı sonucu
Fenerbahçe 10 kişi ve ardına gol geldi
Maç 1-1
Trabzonspor 0 Fenerbahçe 1
Erken gelen bir gol oldu.Lakin böyle bitmez,her şeye gebe bir maç.
Hocam valencia'yı dinlendir hocam adam taa ekvador'dan geldi geçen hafta 3 maça çıktı
Bu dambıl hocaya kulübün adeta tapusunu verdiler.Diledigi gibi at oynatıyor adam.
Yağış geldi yine Anıtkaya ya.. Hafiften bastırdı bakalım
Bekleyelim , görelim Deno06
Elime yeni veriler geldi sıcak sıcak paylaşayım dedim bu harita Aralık, Ocak, Şubat kar yağışı anomalisi buna göre Ukrayna, Balkanlar ve ülkemiz kar yağışına doyacak .
İnşaallah
Kandilimiz mübarek olsun.
Giresunspor maç fazlası ile küme düşme hattının hemen üstünde yer aldı ve küme hattından haftayı geçici ya da kalıcı olarak üstünde tamamladı
Ben anlamadım desem kızanlar olmaz herhalde ..
İzmir, Manisa ve Aydın Çevreleri ile Muğla'nın Kuzey ve Batı Kesimlerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Bugün Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Muğla'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 16.10.2021 14:00-16.10.2021 21:00 |
|---|
Afyon Anıtkaya da yağış başladı.Guzelde yağıyor mübarek.