Yeni heyecan arıyordum iyi geldi
Futbol Konusu
-
-
Giresunspor maç fazlası ile küme düşme hattının hemen üstünde yer aldı ve küme hattından haftayı geçici ya da kalıcı olarak üstünde tamamladı
-
- Resmi Gönderi
Giresunspor maç fazlası ile küme düşme hattının hemen üstünde yer aldı ve küme hattından haftayı geçici ya da kalıcı olarak üstünde tamamladı
Ben anlamadım desem kızanlar olmaz herhalde ..
-
Giresunspor 2-0 Çaykur Rizespor (MS)
-
Hocam valencia'yı dinlendir hocam adam taa ekvador'dan geldi geçen hafta 3 maça çıktı
-
- Resmi Gönderi
Hocam valencia'yı dinlendir hocam adam taa ekvador'dan geldi geçen hafta 3 maça çıktı
Bu dambıl hocaya kulübün adeta tapusunu verdiler.Diledigi gibi at oynatıyor adam.
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor 0 Fenerbahçe 1
Erken gelen bir gol oldu.Lakin böyle bitmez,her şeye gebe bir maç.
-
- Resmi Gönderi
Fenerbahçe 10 kişi ve ardına gol geldi
Maç 1-1
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor 1 Fenerbahçe 1 ilk yarı sonucu
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor 2 Fenerbahçe 1 son dakikalara giriyoruz
-
- Resmi Gönderi
Hakem rezil bir maç yönetti. Yönetmese ne olurdu yine Trabzon kazanabilirdi. Trabzonun ilk golünde yok öyle bir faul, hadi verdin yok öyle bir sarı kart. Hadi onu da verdin daha sert müdahelelere Trabzonlu oyunculara sarı vermedin. Trabzon sporu tebrik ediyorum. Dediklerim tartışmaya yol açmasın lütfen! Sadece düşüncemi söyledim😊
-
koyu bir cimbomluyum ama hakem feneri doğradı resmen. Maç 23 de bitti zaten.23 deki 2.sarıdan kırmızı doğruysa o zaman her futbol maçında en az 3-4 tane kırmızı çıkması lazım.
-
- Resmi Gönderi
Ne maçtı ama :coksıcak:
-
Penaltı golüne kadar 10 kişiyle yaklaşık 65 dakika trabzonspor'a karşı mücadele eden fenerbahçeyi kutluyorum.Trabzonspor'u da galibiyetinden dolayı kutluyorum.
-
Trabzonspor cephesinden maç sonu paylaşımı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -