Bakalım ne olacak
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Egeye biz el atalım Muhammed Ali

İnşaallah burayı bembeyaz edeceğiz.
Ege de en yüksek rakımlı il Afyon.
Bizde Ege'ye şenlik edeceğiz inşallah.
afyonlu03 Afyon_03 ciniofil ve diğer arkadaşlar .
Burayı boş bırakmayalım
-
Burdur gölü alarm veriyor
Su seviyesi 50 yılda 17 metre azaldı ve iskele ortada kaldı der haberde

-
Adam arkasına motor taktırmışHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Mehmet bu koşmamış ki.. Bacakları görünmüyor keratanin
Video mu hızlı çekim nedir

-
Aleykumselam
The content cannot be displayed because it is no longer available. Resimde görünen genç bir oyuncu derim.
Oyuncu hakkında bilgim yok
-
Mehmet Genç bir oyuncu sanırım.Fotograf öyle der ama
-
Futbol akıl işidir.Yetenekle bütünleşir ise tadından yenmez.
Teknik direktörlükte aynı rotada ilerler.
Ben ve aramızda yaşı müsait olanlar hatırlarlar.
Todor Veselinovic gibi bir adam vardı.
Kendi maçına bile geç gelebilirdi
Genelde ilk yarıyı sessizlik içinde seyreder ikinci yarıya önemli oyuncu değişiklikleri ve sahada ilk yarıda oynayan oyuncuların da görev ve mevkileriyle oynardı.Genelde de maçı alırdı Fenerbahçe.
Zeka,oyun okuma,rakip takımın o anki psikolojisini değerlendirme de on numara adamdı.
-
Dayi fener 39 yaşındaki Bruno Alvese 1.5 yılık sözleşme teklif ettiigi haberler çıkti.Aradım Ali koçu
de mustafa dayı var dedim elinde semaverle gol atar dedim bakarız dedi ondan gülüyorum
He bende gencim, öyle hissediyorum :kas:
Elimde
bardağı bastonla gol atmazsam ne olem, -
Mkaymaz21 yakaladım, gülmüşsun üle

-
Arda benim bu yaşımda oynadığım futbolu ancak oynar.
Podolski Galatasaray i da tanıyan bir oyuncu ve kalitedir.Oyunda olmalıydı
-
Falcao sakatlandı
Yazmıştık,hatta alınmadan yazmıştım, adamın sakatlıkla geçen günleri arşa uzanmış diye.
Geldi arşı da aştı bizde
Toplayın günleri bakalım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok enteresan Hatayspordan 6 yemiş Antalya Galatasaraydan hiç gol yemedi
Yaşa ve gör.Bu hayatta her yerde geçerlidir.
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Türk futbol tarihinin en farklı galibiyeti bu maça yaşanabilir Allah yardımcısı olsun Antalyanın
Skor önemli değil ki gs 3 puanı alıyım yeter der. Oyuncularda fazla atmak için zorlamaz zaten.
Her takımın kötü maçı olabilir.Hatay attı diye başka bir takımda gollü bir galibiyet alacak diye bir şey yok.
Aldanmayın,o kadar kötü değil.
Süper Lig
Galatasaray 0 Antalyaspor 0
Erzurumspor 1Gaziantep 1
Sivasspor 2 Denizlispor 2
Alanyaspor 3 Başakşehir 0
Ankaragücü 3 Malatyaspor 1
Hatayspor 2 Konyaspor 1
-
ANKARAYA KAR ÇOK GEÇ KALDI
Maalesef yurtta beklenen yağışlar olmadı.. Yanlız değilsiniz
-
Dayı bir tanesi en son 2018de giriş yapmış doğum gününü o bile hatirlamiyordur şimdi :D
Arada çarpıyor gözüme ,bende atıyorum.
Ses eder de belki gelir kulak cinlamasina Mehmet
-
Şu anki görüntüler Çorum için nasıldır arkadaşlar. Saygılar
Biraz daha zaman ..Gerekli açıklamalar da yapılır, sorularınıza cevaplar da verilir hocam.
Sazı elimize bir alalım gerisi kolay.Corum her zaman kar alan bir yer .
Bekleyelim görelim