Daha Çok GösterSüper lig Bu akşam;
M.Başakşehir-Fenerbahçe
Saat:21:45'te
Yayıncı : Beinsports 1
Sizce bu maç kaç kaç biter ?
Bu konu başlığı altından tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Fenerbahçe 3-1 kazanır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Daha Çok GösterSüper lig Bu akşam;
M.Başakşehir-Fenerbahçe
Saat:21:45'te
Yayıncı : Beinsports 1
Sizce bu maç kaç kaç biter ?
Bu konu başlığı altından tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Fenerbahçe 3-1 kazanır
KARLA İLK TANIŞMAM
aslında bu birazdan anlatacağım anının öncesinde de kar olan birkaç ortamda bulunmuşum hatta birsürü fotoğraf falan var ama hatırlamıyorum benim aklımda hep İLK karla tanışmam birazdan anlatacağım hikayede olmuştur
yanlış hatırlamıyorsam 2009? olması lazımdı o zamanlar 5-6 yaşında falanım
Babamın eski bir arkadaşının düğünü varmış Diyarbakır’da Babam beni de yanında götürmek istemiş otobüsle Mersin’den Diyarbakır’a doğru yola çıktık ama çok feci yağmur yağıyordu cam kenarında oturup etrafı seyrediyordum biz ileri gittikçe yağmur daha da şiddetleniyordu ben yol boyunca sadece dışarıyı izledim
yağmuru ve gök gürlemelerini yağmur gittikçe dahada kuvvetlenince babam gil telaşlanmaya başladılar kaza falan olabilirmi acaba diye düşünüyorlardı bana yansıtmadı ama ben anlayabiliyordum Osmaniye’de terminalde durduk babamla yemek yedik şoförde yağmurun hafiflemesi için bekliyor ama yok yağmur gittikçe daha çoğaldı ara ara hafifleyip şoföre umut olsada tekrar şiddetleniyordu Sonra tekrar otobüse bindik yağmur hafiflemişti Aralık ayında bu kadar yağmur normal dedi babam bindikten sonra yağmur hafifledi artık durdu heralde dediler herkes bir oh çekti şanlıurfaya kadar herşey normaldi yağmur tekrar başladı tekrar sertleşti tekrar fırtına haline geldi ve siverek adlı bir ilçeye gelince kar haline geldi tabi ben o zamanlar karın ne olduğunu bilmiyordum havadan beyaz beyaz şeylerin yağdığını görünce korkmuştum aklıma Babaannemin bize anlattığı hikayelerden biri gelmişti kabenin ebabil kuşlarının attığı taşlarla kurtarıldığı hikayesi bende öyle bişey oluyo sanıp çok korkmuştum siverekte bir terminale geldik kar hala feci bi şekilde yağıyor ayak dolusu olduğunda hafiflerdi babam dışarı çıkıp karla oynadı bende kara ilk kez dokunmuştum ilk kez oynadım babama neden otobüsün gitmediğini soruncada yolların kapalı olduğunu söyledi yaklaşık 3-4 saat terminalde kaldık ben bu üç dört saat boyuncada karın içinden çıkmadım sonra yol açılınca diyarbakıra vardık o günden sonrada hep sevdim karları
:alkıs: :alkıs:
Eline emeğine sağlık abim..
Güzel anıları kaleme almak en güzelidir.
Her zaman diyorum, yazalım arkadaşlar.
Sizlerin yazacağı anilarin bir kelimesin de bile bizlerin anılarının canlanacagini ve başka başka zamanlarda yaşananları tekrar yaşamamıza neden olacağı aşikardır.
Teşekkürler 93 harbi
Trabzonspor bu sene iş edecek
Son transferi ile Ligte de şampiyonluğa aday oldu.
AEK 1 Trabzonspor 3 maç sonucu
AbiAnkara'da yaz serin geçti soğuk geçen yaza göre bu kışında olur mu daha soğuk olur mu benim hesaplamalarıma göre ortalama sıcaklıklar şöyle
haziran 2018 ort:19.69 haziran 2019 ort:20.03 temmuz 2018 ort:22.48 temmuz 2019 ort:20.20 ağustos 2018 ort:23.28 ağustos 2019 ort:22.23
kendim baktım abi sitelerden
Emeğine sağlık
Güzel bir yaz diyelim
Yağış hakkında hocalarımız yazarlar
Ben böyle memlekete tüküreyim ya, kaç gündür yağış veriyor hiç mi yağmaz yahu. Estofex 1 derece uyarı verir gene yağmaz, 2. Derece verir gene ortada bişey yok. Kütle var ama üzerimize gelen bişey yok, bahtsız memleket.
Olacaksa böyle olacak demekki abim
Yaratan böyle istiyor diyelim
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Akşam saatlerinden itibaren Bartın, Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Samsun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ani sel, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım düşmesi v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Futbol konusunda veya başka bir konuda tartışma yapmayalım arkadaşlar
Süper Lig
Fenerbahçe 5 Gaziantep 0
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Süper Lig
Konyaspor 0 Ankaragücü 0
Malatyaspor 3 Başakşehir 0
Kasımpaşa 1 Trabzonspor 1
Göztepe 0 Antalyaspor 1
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Orta Karadeniz ile Giresun, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m²) olması beklendiğinden, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Kırıkkale, Karabük, Çorum ve Giresun çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m²), Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Sinop çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 Kg/m²) olması beklendiğinden, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Süper Lig
Gençlerbirliği 0 Rizespor 1
Kayserispor 0 Alanyaspor 1
Sivasspor 3 Beşiktaş 0