Whisper tarafından yazılan gönderiler

Adamın biri tarlanın başına gitmiş biraz da mevsim kurakmış ellerini gökyüzüne açarak Allah'ım benim tarlam burası ver bana Yağmur ver bana diye dua etmiş.aradan bir zaman geçmiş yüce mevlam vermiş yağmuru vermiş yağmuru doluyu tabi hep dua eden adamın tarlasına e tabi tarla balçık gibi olmuş yağmur da dinmiyor en sonunda bakmış olacak gibi değil tekrar ellerini açmış Allah'ım biraz da hamam arkasına hamam arkası na ver demiş Salih bizim işte onun gibi olacak verecek Allah �zmir'e kar yağışını bu sefer de fırınlarda ekmek bile çıkmayacak aç kalacağız üle

Aynı soruyu yüklem özne fiil değiş tokuş ederek sorarsanız böyle olmaz.

Bekleriz diyoruz olmuyor, yağar deriz santim sorulur.Yagmaz desek zilla fena olacak.

Güzel hatta sert bir soğuk girişi var.Olacak ama yağış için az daha sabır.

meteoroloji olayları hakkında pek bilgim yok, ama bu sitedeki hocalar kurucular bazı olayları 1 ay önceden görüp bize bilgi vermeye çalıştı. Burda neden art niyet aranıyo? Kimse burda müneccimlik yapmıyor araştırılıyor verilere bakılıyor, arkadaşlar ileri tarihlerde böyle bir sistem görünüyor allah cc. Nasip ederse kara doyacağız diye fikir beyan ediliyor olur olmaz allahın bileceği bişey ol der olur, olma der olmaz hepimiz inançlı kişileriz hayır ve şerrin allahtan geldiğine inanırız onun için bize yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza hocalarımıza daha saygılı olmalıyız. Ben Sinan  Sinan hocama ve bilgisine sonuna kadar güveniyorum ve olayları allah cc hakkımızda ne hayırlıysa onu bize nasip etmesi için dua ediyorum sistem gelir veya gelmez emeği için de Sinan sinanhocam teşekkür ederim

:alkıs: :alkıs:

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların; Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI

Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; sabah saatlerinde Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların; Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI

Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

yıl 2015 di galiba.amcamin oğluyla evde bilgisoyar oyunu oynuyoduk.Hava durumu kar yağcak demişti ve bende ozamanlar bugünlü gibi karı severdim camdan sürekli bakip bakip duruyodum.akşam oldu hala kar yağışi başlamamişti ümidi kesmistim.Biz oyuu oynamaya devam ettik bi yarim saat sonra camdan bi bakim dedim ve gozlerime inanamamistim lapa lapa hayatimda hiç gormediğim kadar efsane bi kar yağyodu ve hala oyle bi kar yağışı gormedim.Heme dişari cıktık annemleri ve diğer amcami ve çocuklarini cağırdık herkez çok şaşkındı bizim iki ev arasinda normalde kar çok zor birikirdi ve oxaman 15-20 cm kar birikmişti neyse biz yaklaşık bi 13 kişi dışari çiktik çıktığimızda saat 7 gibiydi eve dondumuzde saat gece 1 buçuk 2 yi bulmuştu ve benimle beraber 5 çocuk 5 tane 1 metere yukseklinde kar topu yapmiştik.eve dondumuzde yerde 40-50 cm kar vardı ve kar yağışı devam ediyodu.kar yağışı sanirim 1-2 gun dağa devam etmişti.Benim yaşadığim en iyi ve efsane kıştı. :)

Sinerji edelim abiler..Kar tifan bitmez üle :snowboard: :snowboard:

Geçen sene biz ılımasn kış molamızı verdik.Bu sene mola yok inşaallah .

Güzel anılarınızı buradan paylaşırsanız bizler de bir nebze eski anılarınıza eşlik ederiz.

Bura da yazılan anıları okuyun ve kar sevincinin nasıl bir şey olduğunu anlayın.Yaş kaç olursa olsun bu heves bitmiyor işte