byCOLDDD senin tashminin de :alkış::alkış: oldu da bitti maşallah![]()
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Doğum gününüz kutlu olsun Whisper abi....:kary::sıcak:

Allah dependen baksın,sabah sabah ödümü kopardın üle

Sağolasın abim ,çok teşekkürler .Sizler gibi genç arkadaşları tanımaktan mutluyuz
-
Dayi doğum günün kutlu olsun
Sağolasın abim..Allah sizlere de uzun ömürer vere inşaallah
-
Dayım, daha nice birlikte senelere inşallah. İyi ki doğdun.
Sağolasın abim..İnşaallah hep beraber nice karlı tifanlı günlere
-
Ziraat Türkiye Kupası
Akhisar 1 Galatasaray 2
-
Hayırlı güzel seneler versin dayım Allah yüzünden tebessümü hiç eksik etmesin. Doğum günün hayırlı ve kutlu olsun Amin
Allah razı olsun abim..Yazdıkların her daim hepimiz için olsun
-

Hocam mobilde yazmasi zor oluyor.
Sen yine de iyi yazmışsın da, usta iyice sıvamış :rahat::rahat:
-
Whisper hocam doğum gününüz kutlu olsun.Iyiki varsiniz.
Ben sizin sayenizde bu forumla tanistim ve iyikide bu foruma katilmişim.Nice mutlu yıllar.
Unutmadan yazalım. Ben ve tüm arkadaşlarımız da senin gibi genç,bilgili, samimi bir KarSeveri tanımaktan çok mutluyuz abim.
-
Hey maşallah, dumanı da üstünde.. Teşekkürler Eren
-
>>>WinteR<<< Allah seni ne ede
bu ne berbat ses 
Sağolasın, site olarak hep beraber nice senelere
-
KaanEmre59 yok efendim ne bıkması işimiz bu. Sinan reis SSK larida tam yatirsa iyi olacak.

Üle üle eksik mi edermiş?vayyyy

-
-
Edirne ve Kırklareli’nin bazı ilçelerinde eğitim öğretime kar tatili
Öğrencilere son dakika kar tatili haberi geldi! İstanbul'un kapısına dayanan yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne ile Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde ilk, orta, lise dereceli okullar ile üniversitede yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.Edirne’de aniden bastıran yoğun kar yağışının ardından Edirne Valiliği, eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.Valilik duyurusunda “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı ve muhtemel buzlanma nedeniyle il merkezinde ve tüm ilçelerimizde bulunan resmi-özel ilk ve orta dereceli okullarımız 27 şubat Salı günü (1 gün) valilik kararı ile tatil edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 27/02/2018 tarihinde izinli sayılacaktır” denildi.
20 DAKİKADA ŞEHİR BEMBEYAZ OLDU
Edirne’de beklenen kar erken geldi. Meteoroloji yetkililerinin Çarşamba gününü işaret ettiği şiddetli kar bir anda kenti etkisi altına aldı. Hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü kentte aniden bastıran kar yağışı sonrası her yer beyaz örtü ile kaplandı.

Krıklareli
Kırklareli'de yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapanan yol sayısı 39'a yükseldi.
Kar yağışı, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolu ile Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde yoğun şekilde etkili olurken, kar kalınlığı Dereköy Sınır Kapısında 15, Kofçaz ilçesinde yer yer 60, Demirköy'ün Mahyatepe mevkisinde ise 80 santimetreye ulaştı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle 39 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.
Kar yağışı ve tipi nedeniyle çalışmaların güçlükle sürdürüldüğünü aktaran Kuşoğlu, "Merkeze bağlı 12, Demirköy 12, Kofçaz 15 olmak üzere 39 köy yolu ulaşıma kapalı.

İSTANBUL 'da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Beylikdüzü ve Hadımköy'de lapa lapa kar yağdı.
İstanbul'da aylardır beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini arttırarak şehrin merkezine kadar indi. Beylükdüzü ve Hadımköy'e lapa lapa kar yağdı.
-
GEFS
0-180h

180-384h

180-384h

180-384h