UEFA Avrupa ligi maç özetlerine de arada bakıyorum. Bunlar insan değil,oynadıkları da futbol değil. Bizim ligle alakaları yok. Çok gollü, çok zevkli, full seyircili, fazla çoşkulu, çok renkli. Ne gerek var bu kadar şatafata. İşin şakası bir yana gerçekten sabah, öğle, yemeklerden sonra, önce bakılası top oynar adamlar. Velhasıl 10 numara futbol oynanıyor :okey:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Muhammed Salah..
İngilizlerin Müslüman olmasını bu adam başaracak gibi.Şarkısı koro halinde söyleniyor tribünler de.
"Mo Salah la la la la.Senin için yeterince iyiyse,benim için de iyi.Bir kaç gol daha atarsa,bende Müslüman olacağım.Bir Cami'de oturacağım,olmak istediğim yer orası"derler..
Bir sezon da,36 maçta Liverpol'a 30 gol kazandırdı.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Vallah önümüz kış ,arkamız sobe :catisma: :catisma:
Güzel günler yakındır..Buyrun hele
Bende kendime ederim çay, başka sayfadan ettim ama hala dumanı tüter, içilir yani :hmm:
-
Kar soğuk geri dönüyor üle. Hani çay, çeşme? ?
-
-
-
-
-
-
-
-
Pastayı kargo etmiş >>>WinteR<<< bende dağıtem

-
Doğum günün kutlu olsun >>>WinteR<<< ustam..Allah sağlık,mutluluk dolu nice yaşlara kavuştursun..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
GOL dakika 38 Feghouli
Galatasaray 3 Antalyaspor 0
-
Galatasaray 2 Antalyaspor 0
Gol dakika 14, 20 Gomis