Dakika 80 gol Skubic penaltıdan.
Konyaspor 1 Marsilya 0
Ha gayret
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben eşlik edeyim @Sinan usta.
Adilcevaz anlık

-
Avrupa ligi
Konyaspor 0 Marsilya 0
Dakika 28
Ludogorets Başakşehir maçı saat 23.05 te -
beklenen kar geldi ama sulu kar yağıyor şuan
Gözün aydın abim ^^
Daha çok beyaz örtü göresin,resim et,video et bizde görelim :thumbup: -
DOĞU Karadeniz Bölgesi'nde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.
Trabzon-Gümüşhane karayolu Zigana Dağı geçidinde dün geceden itibaren başlayan kar yağışı etkili oluyor.Kar kalınlığının 40 santimetreyi aştığı geçitte zincirsiz araçlar yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin yolda temizlik çalışması yaptığı bölgede ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmiyor.
TONYA'DA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER
Gece saatlerinde başlayan ve giderek etkisini artıran kar yağışıyla Tonya ilçesi de beyaz örtüyle kaplandı. İlçede yaylalardaki vatandaşlar da hayvanlarını köylere indirmeye başladı. Sonbaharla birlikte sararan yaprakların üzerinin karla kaplanması bölgede kartpostallık görüntüler oluşturdu. İlçede karla birlikte sonbaharın eşiz uyumu da görenleri kendisine hayran bıraktı.

( Tonya fotoğrafları için @ercie67 ye teşekkür ederiz)RİZE'DE 10 KÖY YOLU KAPANDI
Rize'nin İkizdere ve Çamlıhemşin ilçeleri beyaza büründü. Yüksek kesimlerde kar kalınlığının yer yer 50 santimetreye ulaştığı bölgede 10 dolayında köy yolu ulaşıma kapandı. Rize-Erzurum karayolu Ovit Dağı geçidi de kardan ulaşıma kapandı. Bölgede ulaşım trafiğe açılan Ovit Tüneli'nde veriliyor. Tünel güzergahındaki Sivrikaya Köyü civarında bazı araçlar yolda kaldı.ARTVİN'DE KAR ETKİLİ OLUYOR
Artvin'de dün başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sürüyor. Şavşat- Ardahan karayolu Sahara geçidi ve Borçka-Hopacankurtaran geçidinde ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Artvin'in yükseklerinde etkili olay kar yağışı sonucu Kafkasör Yaylası'nda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Doğal güzellikleriyle bilinen bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası beyaza bürüdü. -
afiyet olsun @whisper abi
Sağolasın usta,sabah sabah içelim dedim :deli: :deli:
-
Çaylar bu sabah @Sibiryali dan

-
-
Palandöken nerede?
Birileri kayak edecekmiş

-
Yılın ilk kar tatili haberi geldi
2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk kar tatili haberi geldi. Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı 2 belde de okullar tatil edildi.
Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı 2 belde de okullar tatil edildi. Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı ve Keçikalesi beldelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 22 Kasım Çarşamba günü 1 gün süreyle tatil edildi.
Sabah saatlerinde Niğde'de etkisini göstermeye başlayan kar yağışı Anadolu'nun birçok şehrinde olduğun gibi Niğde'de de hayatı olumsuz etkiliyor. -
Şimdi değilse bile bir köşeye atalım,gündüz bakılası olur
http://www.canlimobeseizle.com/kayseri-erciye…li-mobese-izle/ -
Videonun tabiki mantıklı bir tarafı yok. Sadece laylaylom için çekilmiş,bizim abimizde her zaman ki gibi yakalamış, yuvarlamış buraya :D
-
Bu ablayı bilemedim ama :cool:
Neyse Galatasaray'ı da unutmayalım.. Ülkemize zamanında kazandırdıkları puanları -
@Sistemci5534 kış boyu ordan gelme kar'a doy bu sene orda :lol:
Yav yağ dir yağmir @UsTaD :deli:
Bizi karla dövcek @Sistemci5534 abim, de gidek bu sayfadan :fırla: -
Maç 1-1 bitti. Beşiktaş gruptan tası tarağı aldı kaçtı :thumbup:
Tebrikler Beşiktaş'a