Palandöken kar başlamıştır
Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Palandöken nerede? Birileri kayak edecekmiş
-
Palandöken nerede? Birileri kayak edecekmiş
:dance: :dance: :dance:
-
-
Erzurum ve Ardahan... 7 Aralık'ta kar yağışı ihtimali var...
-
Yağış sonrası..
-
- Resmi Gönderi
@mirzaaa hemşerim hayırlı olsun hani Kar görüntüleri
Malatya yoğun kar alıyor diye duydum. -
- Resmi Gönderi
Ben eşlik edeyim @Sinan usta.
Adilcevaz anlık -
- Resmi Gönderi
@whisper dayı o kar görüntüleri seni aldatmasın erzurum için kar durdu 1 gün öyle böyle yağdı yağmadı işte . Ama bundan sonra her yağış yere kar düşer orası öyle elbet inşallah
-
- Resmi Gönderi
Erzurumda da ufak ufak kar atıyor .
-
- Resmi Gönderi
Erzurumda da ufak ufak kar atıyor .
İyi yere tükkan açtın :lol:
Hayırlısı ile keyfini sür. :boks: -
- Resmi Gönderi
Erzurumda kar etkili olmaya başladı aslında biraz sürpriz oldu sanırım Rize de ki karın iç kesimlere gelmesinden kaynaklı alt enlemlere kadar ulaştı kar yağışı yerde 5 gündür kar duruyor zaten ; hayatımda karın ilk defa erimemiş halini uzunca yaşıyorum buralarda insanlar karın yerde kalma süresini söyleyince şaşırıyorum İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde 3 gün kar yerde kalınca öpüp başımıza koyarken buralarda kimsenin umurunda bile olmuyor hatta bizde güneşte güneş gözlüğü takarlar burada da kar yağdığında güneş gözlüğü takıyor millet siz düşünün gerisini
-
- Resmi Gönderi
Anlattıkların bana yabancı değil.90 gün toprak görmediğimi bilirim.
Kar ustune kar,kat ustune kat .. Zordur öyle iklimde yaşamak. -
- Resmi Gönderi
Valla dayım buraların hayat şartları zor be bu sene geç bile geldi ama geç gelen kıştan hep korkarız derler buranın halkı ve öyle de oluyor sanırım. Geçen sene ekim sonu gibi merkeze kar yağmış ilk olarak ama çok da etkili değilmiş fakat bu sene kasım sonu gibi geldi ama bir geldi pir geldi diyorlar
-
Muş ya askerlik yaptım oranın kar yağışı bı muhteşem oluyor lapa lapa kelimesi az kalıyor. lopaa lopaa desek yeridir
-