Çöp atmaya gitmiştir :thumbsup:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
O yokken bende onun çaydan ettim abim
-
Haydi
@>>>WinteR<<< hocadan :thumbsup: 
-
Maç 0.0 bitti.
-
Maçta 14.dakika
Beşiktaş 0 Akhisar 0 -
inşallah videolar ve resimleri paylaşacağım günü geldiğinde

İnşaallah kar tifan resimlerini,videolarını bekliyoruz..
Hatta bi canlı,heyecanlı da edersen :catisma: :catisma: :catisma: -
Gecemiz,Cuma'mız mübarek olsun arkadaşlar
-
Az kaldı çayın has lezzetini,dumanını tatmaya.

-
Yunanistan'da sel felaketi
Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki sel felaketinde en az 9 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı bildirildi
Sağlık Bakanlığı Ulusal Operasyon Merkezinden (EKEPY) alınan bilgiye göre, başkentin batısındaki Elefsina Körfezi bölgesinde sabaha karşı etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelensel ve taşkınlarda ikisi kadın en az 9 kişi yaşamını yitirdi.
Başkente yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Mandra, Nea Peramos ve Megara ilçelerini etkisi altına alan selin ardından, biri ağır olmak üzere yaralanan 9 kişinin bölgedeki hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

-
Akdeniz'de nadir rastlanan bir durum!Türkiye'ye doğru geliyor, Marmara'ya ulaştığında ise şiddetini kaybetmesi ve tropikal bir karakterinin olmaması bekleniyor.
Antalya'da önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış ve sonrasında oluşan hortum paniğe neden olurken, Akdeniz'de nadir görülen bir meteorolojik olayın daha Türkiye'ye doğru yaklaşmakta olduğu ortaya çıktı.
Mediterranean (Akdeniz) ve hurricane (tayfun) kelimelerinin birleşiminden türetilenMedicane kelimesiyle tanımlanan, İtalya'nın güneyi merkezlifırtına özellikle Yunanistan'ın güney kıyılarında ya da açıklarında 100 km/saatin üzerinde rüzgara neden olabilecek. Nadir görülen bu hava olayının, Ege üzerinden hareketle Marmara Bölgesi'ne ulaşırken şiddetini kaybetmesi ve tropikal bir karakterinin olmaması bekleniyor. -
Semaverde çayı da pek severim :rofl:
Sanki musluk gibi bildim üle :catisma: :catisma: -
Parçalı yer yer çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağmur, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
ERZURUM °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve yüksekleri karla karışık yağmurlu
IĞDIR °C, 15°C
Parçalı bulutlu
MALATYA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu
VAN °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

-
Antalya'da hortum dehşeti: Çok sayıda yaralı var
Antalya'da şiddetli yağış sonrası çıkan hortum yerleşim yerleri ve tarım alanlarını vurdu. İlk belirlemelere göre 18 kişi yaralandı.
Antalyanın Finike İlçesi'nde şiddetli yağış sonrasında denizde çıkan hortum Turunçova ve Sahilkent mahallerinde yerleşim yerleri ile tarım alanlarını vurdu. Saat 21.00 sıralarında karada ilerleyen hortum nedeniyle ilk belirlemelere göre 18 kişi yaralandı. Finike Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan 13'ü ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilirken, 5 yaralı ise gözetim altında tutuldu.
Diğer yandan Kumluca ve Demre ilçelerinde çıkan hortum ise seralara zarar verdi. Hortum nedeniyle çok sayıda sera büyük çapta zarar meydana geldi. -
-