Bayern gagalamis vallah 1-0 maç
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bbg,kutumu aç,benim gelinim senin neyin,arz talep,ben sana talibim,senin stilin,sirwirwir gibi tv programları toplumumuzun "kokain"ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor..
Bu programları maalesef güzel bir şekilde izliyoruz.
"Ben izlemem" demek birşey ifâde etmiyor.. Çoğunluğun içinden "ben"diyerek sıyrılmak imkansız ve geçersiz..
Bu konu hakkında epeyce doluyum 7/24 yazabilirim..
Geçtim bu Konuyu :boks: -
İnsaallah.. :thumbup: Zor olacak ama bakalım..
Bir gol bize çok pahalıya mal olacak ve lyon o tek gole adapte olarak oynayacak gibi.. -
Unuttuk gündüz okumuştum ekleyelim..İyi oldu bu karar..
Lyon - Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle UEFA'dan çıkacak karar beklenirken, UEFA Paskalya Tatili nedeniyle toplantıyı erteledi.
-
Bizim evde de reis ben olduğum için benim istediğim seyredilir..Ben maç dedim hanım sirwirwir dedi ve sirwirwir bakıyoruz :ehuehu: :ehuehu:
-
Evet @Lvnt00 atalarımızın cirit attığı yerlerin insanları bize daha yakınlar..
Bende İspanyol takımlarını severim.. -
Hele korku şeylerini sen seviyorsun, bizide korkutma bakem :thumbup:
-
Bayern her zaman birşeyler yapar,sakaya gelmez.. :rules:
-
Dostlar ne olur maç sizce ?
Real fantastik göze hoş gelen futbolu ile güçlü kadrosu ile favori. Almanlar ise bildiğimiz gibi makina misali her zaman aynı disiplin ve mücadele ile zorlarlar..Tur şansları her zaman olur..
-
Bu akşam saat 21.45 te Real Madrid-Bayern Münih Smp.ligi maçı var..
-
Valla fena havlıyor kerata..Bide tasma tak buna :kahretsin: :kahretsin: :rofl:
-
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunda hafif olmak üzere kısa süreli sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek,
Rüzgarın ; akşam saatlerine kadar bölge genelinde güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-70 Km/saat) esmesi bekleniyor.

-
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın ; öğle saatlerinde iç kesimlerde güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-70 Km/saat)esmesi bekleniyor.

-
Çok bulutlu, doğusu ile öğle saatlerine kadar bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; öğleden sonra doğusu ile akşam Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

-
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yagmur, gece saatlerinde kuzeydoğusunda karla karışık yagmur şeklinde görülecek yağışların öğleden sonra Bingöl, akşam ve gece saatlerinde Şırnak, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın ; sabah saatlerinde batı kesimlerde güneybatıdan kuvvetli olarak (40-70 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.
ERZURUM °C, 14°C
Çok bulutlu, gece satlerinde doğusunda karla karışık yağmurlu olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı
IĞDIR °C, 25°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı
KARS °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde karla karışık yagmurlu
MALATYA °C, 16°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı