- Resmi Gönderi
Sen uyu bir bilet için.. Atı alan Üsküdari binlerce biletle geçmiştir abim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen uyu bir bilet için.. Atı alan Üsküdari binlerce biletle geçmiştir abim..
Bu akşam saat 21.45 te Real Madrid-Bayern Münih Smp.ligi maçı var..
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında İspanya'nın Real Madrid takımı, bu akşam Alman temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan Real Madrid - Bayern Münih maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.
Dostlar ne olur maç sizce ?
Madrid alır. 3-0 bence
Real fantastik göze hoş gelen futbolu ile güçlü kadrosu ile favori. Almanlar ise bildiğimiz gibi makina misali her zaman aynı disiplin ve mücadele ile zorlarlar..Tur şansları her zaman olur..
Skor avantajını önce kim yakalar ise sanki avantajlı konuma geçer gibi
Maç beleş izlendiğinden maçtan zevk falan beklemeyin :D
Sende bi skor tahmini yap @Mkaymaz21 kardeşim
2-1 Realin yine maç
Bayern her zaman birşeyler yapar,sakaya gelmez.. :rules:
Real Madrid daha sempatikmiş Türk insanına göre ,geçen bi gazete de okumuştum,İspanyol bi gazeteci böylesi bi makale almış kendi ülkesinde @whisper dayım
Real Madrid daha sempatikmiş Türk insanına göre ,geçen bi gazete de okumuştum,İspanyol bi gazeteci böylesi bi makale almış kendi ülkesinde @whisper dayım
İspanyollar genel itibari ile daha sıcak kanlı geliyor bana bir fıransız ve alman hollanda ve iskandinav ülkelerine göre. Bunun da en büyük nedeni sanırsam orada zamanında yaşayan arap devletlerinden kaynaklanıyor. ve islami eski bir coğarafyası olması biraz farklılık katmış diğer avrupa ülkelerine göre.
Evet @Lvnt00 atalarımızın cirit attığı yerlerin insanları bize daha yakınlar..
Bende İspanyol takımlarını severim..
İspanyollar genel itibari ile daha sıcak kanlı geliyor bana bir fıransız ve alman hollanda ve iskandinav ülkelerine göre. Bunun da en büyük nedeni sanırsam orada zamanında yaşayan arap devletlerinden kaynaklanıyor. ve islami eski bir coğarafyası olması biraz farklılık katmış diğer avrupa ülkelerine göre.
Evet @Lvnt00 atalarımızın cirit attığı yerlerin insanları bize daha yakınlar..
Bende İspanyol takımlarını severim..
O halde bu akşam Real Madrid destekliyoruz @whisper @Sistemci5534