Alex si yemek için herşeyi yaptı ama yine açıkta kaldı.Dia,stoch onun afarozu sayesinde hala bonus topçular.Dia gitti kurtuldu stoch hala oyuncak.Bende bu işi iyi bildiğimi idddia ederim hep fenerin ilk on birinde gözü kapalı stoch oynar.Atif nasıl gol attı?kaç kişi vuruyor topa öyle?
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aylar öncesi Aykut a takım teslim edildi.Gelen adam zaten bir yıllığına geldi.Aykut gibi içten pazarlıklı birinden kurtulmustuk yine geliyor takımın başına."ben" ci dır,futbolcuyken de öyleydi.Ama açıklamaları hep ruh okşar gerçeği yansıtmaz.Kaprislidir korkak tır.
-
Yok yav hasanda Winter sa bize takılıyorlar.
-
Yav amma direttin bende şehrin göbeğinde var demedim ki..Mutlaka arazide vardır,hemde çokça.Yokmus deme bu gece İstanbul uçağına bilet alır gelirim oraya :thumbup: :ehuehu:
-
winter gizli fenerli çıktı :pon: :pon:
:D:D
-
Yav hava bahar gibidir,guneste vardır ama karsız buzsuz değildir.
-
Yav evde birşey bakamıyorum.kim attı golleri
-
Erzurum her zaman her daim :thumbup:
-
Winter :lol: Hasan :lol:
:ehuehu: :rofl: -
Yensinler "rahat alırız dedik"yalancı cikmayalim.. :D
-
Bu arada artık zamanı geldi.
#yönetimistifaBir ömür geçti.. Başkan oldugunda çocuk olanlar kimi asker Oldu kimi evlendi..Ali koc a bırakmak istemiyor adam.Hem yanında tutuyor hemde kıskançlık yapıyor
-
Bu insanı öldürür yav
-
Hay dilimi eşek arısı sokaydi.Y azmayam dedim yazdım.Beter olsunlar benim ömrümu harcadigim emekli param bile bunların maç başına aldığı paradan az.Essek bunlar essek afedersiniz.
-
Pabuç pahalı.Simdiden sonrası zor topçular a.Asilacaklar her maça mecburi.Ligi en İyi durumda bitirmeye çalışacaklar.
-
Zor olmaz fener farklı,kolay kazanır.