- Resmi Gönderi
Yok yav hasanda Winter sa bize takılıyorlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok yav hasanda Winter sa bize takılıyorlar.
Gerçekten winter Alanya'ya mı oynadı?
yok artı 7 gol oynamış :kahretsin: :rofl:
büyük derbide kazanan fenerbahçe :rofl: :pon:
izlemedim ki yukarısı bizim için yukarısı önemli avrupa maçları önemli :banned:
ulan ilk yarı 1 olsaydın 2 yarı 2 verdiydim.
Aylar öncesi Aykut a takım teslim edildi.Gelen adam zaten bir yıllığına geldi.Aykut gibi içten pazarlıklı birinden kurtulmustuk yine geliyor takımın başına."ben" ci dır,futbolcuyken de öyleydi.Ama açıklamaları hep ruh okşar gerçeği yansıtmaz.Kaprislidir korkak tır.
Alex si yemek için herşeyi yaptı ama yine açıkta kaldı.Dia,stoch onun afarozu sayesinde hala bonus topçular.Dia gitti kurtuldu stoch hala oyuncak.Bende bu işi iyi bildiğimi idddia ederim hep fenerin ilk on birinde gözü kapalı stoch oynar.Atif nasıl gol attı?kaç kişi vuruyor topa öyle?
Atif ta tam kendine geldi yedeğe alındı.Birileri devamlı oynar başlık gibi sallıyor lar.Aykut gelmiş derbylerde defansif oynayan ezeli rakipleri ne puan dağıtan dusme potasında olanlara yenilen takım gelmişti yine öyle olacak.
Atif örnektir Aykutla kel alaka yani bilmediğimiz birşeyler oluyor.Ozan dökülüyor aldığı paraları zaten haketmedigini gösterdi.Souza neye yarar,benim gibi dana.
Biri beni durdursun yav :kahretsin: :D
@whisper biz yokmuşuz gibi davran sorun yok biz gittik bile :fırla: :rofl:
@whisper biz yokmuşuz gibi davran sorun yok biz gittik bile :fırla: :rofl:
He yav ben yazarken herkes sivismis ;(;(:D
Son dakika;
Galatasaray da semih ve chedjou nun ardıdan cavanda ve eren de sakatlandı.
hasan iş sana kaldı.yarınki maçta görev sende :rofl:
Bugün gs farklı yener podoski snijder rodgues yasin fark olur.
dk 1 gol 1 haydaaaa :rofl: fenere özeniyor cimbom neyse durum şimdi 1-1 oldu hadi bakalım.
Galatasaray 1-1 Gençlerbirliği Dk:34
Ayrıca sezonun en erken golü atıldı.32. saniyede Gençlerbirliği Abdulah Khali yle attığı gol