Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler herkese
-
mehmet civan Pandora kolay gelsin hayırlı olsun abiler..
Sezon da bizim sezonumuz olsun inşaallah 🤲
-
Aleykümselam hayırlı günler
-
Kuraklık Van gölünde de bariz şekilde kendini gösterdi.Suyun azalması ve bazı yerlerde çekilmesiyle eski yerleşim alanları, yapıları görünür hale geldi.
İnşaallah bu sene yeterli yağmur ve kar yağışı ile eski günlerine döner tüm göllerimiz, barajlarımız
-
Uzmanlardan "Doğu Anadolu Fay Zonu" açıklaması: "Döngü tamamlandı
Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, önceki gün Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin, Doğu Anadolu Fay Zonu'nun yaklaşık 380 kilometrelik bölümündeki segmentlerin 2020-2024 arasında kırılarak döngüsünü tamamlamış olduğunu belirterek, "Aynı segmentlerde tekrar deprem olması için daha 400-500 seneye ihtiyaç var" ifadesini kullandı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler
-
2gun önce benim doğum günüm dü kimse kutlamadı böylemi aileyiz biz

Site otomatikman kutluyor,Geceleri genelde bakarım. Gözüme çarparsa bende yazıyorum,bazen unutuyorum .
Senin veya bir başkasının doğum gününü gördükten sonra neden kutlamayalım?
Eğer aktif ise ve görürsem mutlaka yazarım buraya.
Kolay kolay atlamam ama senin doğum gününü kaçırmışız
Geç olsa da doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara diyelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
Whisper hocam hayırlı olsun
Sağolasın abim
-
Yeni etiket sistemi harika olmuş 🙂
Emektar nasılsınız 🤗
Başkan yapıyor sezona hazırlık diyelim.
İyiyiz,sende iyiysen işimiz denk
-
Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz 👏🏻🏃
Hoşgeldin diyelim o zaman, hayırlı günler
Hayırlı günler.
Hayırlı günler
-
hayirli olsun mustafa abi. sitemizdeki emeklerin tartisilmaz. tartisilmasi teklif dahi edilemez.

Sağolasın Mehmet
Gerek yok şaka yaptım abi
Bende
.