Hayırlı sabahlar herkese
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her takım satılabilir..Batakta hepsi de.. Hiç olmazsa bir Avrupa kupası,bir şampiyonlar ligi kupası veya finali gelebilir..
Neticede yine o Türk takımı.. İngiltere de varsa bizde de olsun.
-
Herkese hayırlı akşamlar, önce sonbahar sonra kış sezonuna hazır mıyız?
Birde şu güzelliği atalım.
Mükemmel renk tonuyla muhteşem bir güzellik "Grandala Kuşu"
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı akşamlar abim...Yaradana kurban , gerçekten de muhteşem bir kuş türü.
-
-
50 k siralama ile acikta kaldim. Bekle beni yks24 🫠
Eğitimde sene kaybettim denmez..Neyi istiyorsan olana kadar zorlamak en iyisidir..Yada "işte bu olur"diyene kadar,devam
Hayırlısı buymuş demek Sahut..
Hepimizin yolu açık olsun inşaallah.
Hayırlı günler
.Hayırlı günler
Hayırlı Günler

Hayırlı günler, hoşgeldin Furkan
-
Fol yok yumurta yok,daha 2-3.hafta
Avrupa maçlarını oynayacak olan 4 takımımızın maçları ertelendi ..
Niye?
Efendim rakiplerimizin kendi liglerindeki karşılaşmaları ertelenmiş ..
Sonra ne edeceğiz peki?Geçen sene kısıtlı kadrosuyla başarılı olan Sivasspor basbas bağıra bağıra erteleme istemişti, kadromuz kısıtlı,sakatlarimiz var diye.
Kel başa şimşir tarak adeta.Ne terbiyesiz bir karar.
Peki sonrasına ne edeceksiniz? turlarını gecerlerse takımlarımız yine her maçta ertelemenin yoluna mı gideceksiniz?
Yahu gidin bırakın bu işleri..
Avrupa'da başarılı olacaksak çok maç oynamalıyız.
İşleyen demir ışıldar demiş atalarımız..Niye acaba?
Yahu her fazla maç form ve kondisyon demektir.
Her fazla maç tecrübe demektir.
İşin baska yönü ise Avrupa'da oynayacak takımlarımızın rakiplerine sordunuz mu?
Belki adamlar istim üzerinde ve başarılı bir maç oynayacaklar.
Belki rakiplerinde eksik veya sakatları var.
Hay sizin yapacağınız işe
-
BİZDEN BİRİLERİ DE ÖRNEK ALSA KEŞKE
Liverpool’dayken cami tuvaletlerini temizleyen, Bayern Münih’ten yıllık 40 milyon € maaşla Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’a transfer olan Senegalli futboldu Sadio Mane:
“Açlığa direndim, tarlalarda çalıştım, savaşlardan sağ çıktım, çıplak ayak futbol oynadım, eğitim almadım ve daha birçok şey ama bugün futboldan kazandıklarımla halkıma yardım edebiliyorum."
"Okullar, hastaneler inşa ettim, aşırı yoksulluk içinde yaşayan insanlara kıyafet, ayakkabı, yiyecek dağıtıyoruz. Ayrıca Senegal'in çok fakir bir bölgesindeki tüm insanlara ayda 70 avro veriyorum."
Süslü arabaları, lüks villaları, seyahat etmeyi bırakın, uçaklara gösteriş yapmaya ihtiyacım yok. İnsanlarımın hayatın bana verdiği şeylerden biraz almasını tercih ederim."
*Alıntı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Izlanda eline emeğine sağlık abim..
-
Hayırlı günler
.Hayırlı akşamlar sana ve herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler forum
Hayırlı günler, hoşgeldin
-
Artvin'in Kuzey İlçelerinde Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere ve meteoroloji radarından alınan verilere göre; Artvin'in kuzey ilçelerinde sabah saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
22.08.2023 02.40-22.08.2023 09.00
-
Dört gözle beklediğim yarışmalar başladı.
Peki biz neresindeyiz bu yarışmaların?
Yarışalım,deneyelim ama buda böyle olmuyor.
Hep aynı terane bizde baş gösteriyor.
Yazık o masrafa, emeğe..
Bir umut varsa gidilsin.Atletizmde dereceler vardır.
Sende de bir derece var.
Ölçülen ve elde edilen derecelerin altıda üstü de az çok bellidir.
Komik oluyoruz böyle durumlarda.
Az gidelim öz gidelim o zaman
Bir kaç örnek atayım hem listemiz hemde bir iki günde alınan sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şimdi de alınan sonuçlar..
Milli atletlerimiz ne yaptı?
Milli Takımımızda Mikdat Sevler 110 metre engelli koşusunda 13.92’lik derecesiyle serisini son sırada tamamladı ve yarı finale kalmayı başaramadı.
Erkekler yüksek atlama elemelerinde mücadele eden Alperen Acet ise 2.25’lik barajı aşamadı ve şampiyonaya veda etti.
Erkekler 400 metre engelli koşusunda ise Yasmani Copello Escobar 48.92’lik derecesiyle yarı finale yükselirken, İsmail Nezir 49.92’lik derecesiyle şampiyonaya deva etti.
Kadınlar 1500 metre elemelerinde piste çıkan Şilan Ayyıldız ise 4:14.96’lık derecesiyle serisini son sırada tamamladı.
Erkekler 20 kilometre yürüyüş finalinde ise Salih Korkmaz 1:19:55’lik derecesiyle Dünya Şampiyonası’nı 16. sırada tamamladı.
Görünen köy yakındır
-
Hayırlı geceler herkese.
3D Graffiti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 gün önce sağ kol bileğime cam girmesi sebebiyle bileğimin arkasına zımba ile dikiş atıldı. Allah'tan uyuşturdularda orayı iğneyle acıyı hissetmedim. Fakat elimdeki bez alçı oldukça rahatsız ediyor ve hafif bir ağrı mevcut. Gece Sağa sola dönüyorum sabaha karşı anca uyuyorum.
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
-
Yangın takıp haritası...